Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

LA GASTALENA

La Gastalena er en sjarmerende villa med eksklusivt design i Ostuni.

Puglia

12

Nær ved en by eller landsby

Med svømmebasseng
Frittliggende hus

La Gastalena har trulli, svømmebasseng og panoramautsikt. Eiendommen består av en hovedvilla og 2 trullo-annekser, totalt 6 soverom og 5 bad. Beliggende på landsbygda i Ostuni.

La Gastalena er en designvilla med basseng for de som liker å reise i Puglia og tilbringe en ferie som tilbyr ro og maksimal komfort, en komplett fordypning i fargene og duftene fra Valle d'Itria. Den arkitektoniske stilen er i harmoni med den rurale tradisjonen med bruk av tradisjonelle materialer fra området. Den har svømmebasseng, air condition, internett og mange ekstra tjenester, og med oppmerksomhet på detaljer og en utsikt over trulli og oliventrær. La Gastalena kan huse opptil 12 gjester.

Arkitekturen er imponerende og lys. Villaen er utformet med respekt for den omkringliggende naturen med de kalksteinskledde skråningene i Valle d'Itria. Bassengområdet har et stort solarium, utstyrt med komfortable solsenger og en paviljong møblert med bord, stoler, murerbenker og puter.

Interiøret er personliggjort med minimal-chic designelementer. Materialene forsterker de myke fargene til den lokale steinen, og de hvite rommene gir det et klart og friskt utseende.

Hovedbygningen, som ligger i en dominerende posisjon over dalen, har en komfortabel stue med et flott og velutstyrt kjøkken.

Soveområdet til villaen har 3 soverom, ett med en king-size seng, ett med to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbelt seng (eller delt etter behov) og ett med en dobbeltseng på 140 cm bred. Hvert rom har sitt eget bad med dusj.

De to originale trullihusene som ligger ca 30m fra hovedhuset, er omgjort til 2 moderne gjestehus med hver sin egen inngang. Den første trulloen har 1 dobbelt soverom med bad med dusj, mens den andre trulloen består av 2 rom (ett dobbelt og ett tvilling) med felles bad med dusj. De to rommene er ikke uavhengige: for å nå dobbeltrommet, må du gå gjennom tvillingsrommet (se bildet av plantegningene).

UTSTYR:

 • Vaskemaskin og tørketrommel
 • Oppvaskmaskin
 • Mikrobølgeovn
 • Kjøleskap / fryser
 • Kaffemaskin - nespresso
 • Hårføner
 • Internett - bare i hovedhuset
 • TV og DvD spiller - Ingen kanaler bare DvD
 • AC
 • Barbeque
 • Oppvarming - solseller
 • Ping - Pong bord
 • 2 barnesenger og stol

På forespørsel, kan bestilles, midtuke rengjøring, matlaging, massasje, yogaklasser, barnevakt, seilturer langs Adriaterhavskysten, turer i jeep eller moped.

La Gastalena ligger bare 7 kilometer fra det vakre historiske sentrum av Ostuni, også kjent som "Den hvite byen".Huset ligger også nær andre vakre byer med historiske sentre som er verdt et besøk, Cisternino 7 kilometer unna og Martina Franca bare 14 kilometer unna.Havet er også lett tilgjengelige, Adriaterhavskysten, kort avstand 15 kilometer.

Privat svømmebasseng:
12x3,5 m - dybde 140cm.
Åpent fra 01/05 til 31/10

NB - Dør-til-dør kommunal søppeltjeneste er ikke tilgjengelig. Gjestene må selv ta med ferdig sortert søppel til økologiske senteret (Isola ecological) eller be om ekstra avfallsbehandlingstjeneste mot en kostnad på € 130 per uke, som må betales på stedet.

Priser
LA GASTALENA Opp til 12 personer Pris per uke fra 3,890

Annen informasjon
Depositum € 1000,00 tilbakebetales ved avreise hvis ingenting er ødelagt
Sen ankomst mellom 20:00 og 24:00 €50
Tidlig avreise mellom 06:00 og 08:00 €50
Turistskatter betales lokalt hvis de lokale myndigheter krever det.

Avstander
Flyplasser Brindisi km ca 45 - Bari flyplass km ca 110
Sandstrand 15 km Marina di Ostuni
Nærmeste sentrum Ostuni 8km
Butikker og restauranter Ostuni 8km
Sykehus Ostuni 8km
Golf San Domenico 35km

Utstyr og tjenester
Sengetøy og håndklær ukentlig skift Inkludert
Håndklær til bruk i bassenget ukentlig skift Inkludert
Sluttrengjøring Inkludert
Midtuke rengjøring, hver tredje dag Inkludert
Bruk av strøm Inkludert


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Merk: Selv om vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på disse sidene skal være korrekt til enhver tid,
kan det hende at det sniker seg inn feil i beskrivelsene av produktene og i prisene.
Vi tar derfor forbehold om at slike feil kan finnes.

Vår personvernerklæring