Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

Hvem er vi?

Jeg heter Kjersti og jeg eier og driver La Bella Italia.

Jeg og min familie bodde i Italia i en periode på 5 år på 90-tallet. Jeg lærte språket og landet å kjenne, og ble så glad i dette landet at jeg bestemte meg for å vise folk i Norge det Italia som jeg lærte å kjenne og elske.

Så, når vi kom hjem til Norge i 1999, startet jeg La Bella Italia og har siden da sendt tusenvis av nordmenn til alle deler av Italia.

Opplev den fantastiske maten og vinen

Italia har et like variert utvalg i lekre matretter og viner som det har variert landskap. Stikkord er kortreiste, ferske og nydelige råvarer, gamle tradisjoner og ikke minst en stolthet over sine produkter.

Med La Bella Italia får du gode råd om mat- og vinkulturen og hjelp til å finne gode restauranter. Vi kan også arrangere kokekurs i vakre omgivelser med lokale kokker som virkelig kan sitt fag, og er glade for lære bort sine kunster.

Opplev de berømte byene og kulturen

For den som interessert i kultur og historie er Italia et mekka. Italia har en av verdens største samling av historiske minnesmerker på UNESCO world heritage liste. Selv den minste landsby kan fremvise kunstverk i verdensklasse. De store byene med Roma, Venezia og Firenze i spissen er som levende museer og har nok å vise frem til å fylle et liv. De arrangeres flotte festivaler av høy kvalitet overalt særlig i høysesongen

La Bella Italia gir deg gode råd om hvilken by du burde velge for din byferie avhengig av årstiden og dine interesser. Vi tilbyr flotte bo-muligheter i de fleste store byene, og også i sjarmerende landsbyer som for eksempel San Gimgnano. Du kan for eksempel bo i en B&B nær via del Corso eller i en stor leilighet nær Duomoen i Firenze, eller i en agriturismo nær koselige landsbyer.

Opplev de nydelige landskapene

Italia har et like variert landskap som Norge. Med alpene i nord, flate fruktbare sletter ved Po, Toscanas bølgende åser, ville fjellsider som stuper i sjøen langs Amalfi-kysten, lange sandstrender på Sicilia, og mange andre flotte områder, har Italia noe å tilby alle.

Med La Bella Italia får du hjelp til å velge det området som passer for dere. Vi tilbyr vandreturer og sykkelturer , strandferier, bondegårdsferie, landsbyferie, brylluper, gruppeturer med events og mye mer over hele Italia. Med vår nære kunnskap og store kontaktnett kan vi arrangere akkurat det oppholdet du ønsker deg.


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Vår personvernerklæring