Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

MASSERIA STELLA DEL MONTE

Velkommen til Masseria Stella del Monte, en fornem masseria med svømmebasseng og en stor hage.

Puglia

16 (+2 )

Nær ved en by eller landsby
Ved sjøen

Med svømmebasseng
Frittliggende hus

Huset ligger i et panoramisk området, midt i Cisterninos landlige omgivelser. Dette er det ideelle feriestedet for opptil 18 gjester, utstyrt med topp moderne fasiliteter og full av sjarm. Slapp av og nyt det vakre landskapet, ta en forfriskende dukkert i bassenget. Opplev den perfekte blandingen av luksus og komfort på ditt neste ferieopphold.

Huset er en vakker masseria med svømmebasseng i Itria-dalen, perfekt for ferier i Puglia. Den eksklusive eiendommen ligger i en panoramisk posisjon, omgitt av det grønne landskapet. Utenfor den elektriske porten viser masseriaen sin skjønnhet med to toetasjers enheter forbundet av to typiske trulli. Rundt huset er det en fredelig oase med svømmebasseng, prydet med dekorativ vegetasjon, utendørs sittegrupper og solsenger. I tillegg er det en uteplass ved siden av kjøkkenet, møblert med bord og stoler samt en innebygd grill. Terrassen er møblert med sofaer, puter, vask og utendørs dusjer, med en fantastisk utsikt over oliventrærne og havet. En perfekte løsningen for ferier for familie og venner opp til 18 gjester som ønsker å feriere sammen.

I første etasje av den første enheten er det en stor stue med kjøkken. Trappen og heisen fører til øverste etasje med 3 soverom, hvorav to er doble og det tredje er et tomannsrom, samt en studio med sovesofa. Hvert rom har eget bad. De to enhetene er forbundet av to trulli med et bad.

Første etasje av den andre enheten består av en stue med smart-TV og ett soverom med fransk dobbeltseng (140cm) og bad. Trappen som fører opp til andre etasje, består av 3 soverom, hvorav to er doble og det tredje er et tomannsrom, alle med eget bad. I tillegg er det en typisk og eksklusiv trullo med egen inngang, delt inn i tre rom, med dobbeltseng og eget bad.

Huset er utstyrt med toppmoderne fasiliteter som aircondition, myggnett og hårføner på soverommene, internett, vaskemaskin og tørketrommel, smart-TV, stereoanlegg med Bluetooth-høyttalere, gulvvarme, alarmsystem med videoovervåking, kjøkken med elektrisk stekeovn, espressomaskin, brødrister og oppvaskmaskin.

I tillegg er det en stor parkeringsplass med tre overbygde parkeringsplasser og ladestasjon for elektriske biler samt 15 andre parkeringsplasser, innebygd grill, utendørs dusj og elektrisk port.

Huset ligger på landsbygda i Cisternino, i en panoramisk posisjon, tilgjengelig fra en asfaltert vei. Masseriaen er en kort kjøretur fra sentrum av Cisternino med alle sine fasiliteter. Cisternino er en av de mest sjarmerende byene i Itria-dalen, med gater og torg i den gamle bydelen, samt mange slakterbutikker og restauranter ideelle for å oppdage de berømte lokale rettene.

De nærmeste strendene ligger på Adriaterhavskysten, som Torre Canne, Savelletri og naturreservatet Torre Guaceto. Masseriaen ligger bare noen få kilometer fra andre vakre og flotte byer i Puglia, som Ostuni, Locorotondo og Martina Franca.

9 soverom og 10 bad med dusj.
Huset er på 550 m2

UTSTYR:

 • Smart TV
 • Vaskemaskin
 • Oppvaskmaskin
 • Kjøleskap / fryser
 • Elektrisk ovn
 • Kaffemaskin
 • Brødrister
 • Hårfønere
 • Heis (til 4 soverom)
 • Alarmsystem - med videovervåkning
 • Varmannlegg
 • Parkering, privat inne på området, med ladestasjon for el biler.
 • Internett
 • Bluethoot høytalerer
 • UtemøblerPrivat svømmebasseng
4x10x1,5m - åpent fra 01.05 til 31.10
Utendørs dusj.

Priser
Masseria Stella Del Monte Opp til 18 personer Pris per uke fra 7,660

Annen informasjon
Turistskatter Betales lokalt hvis de lokale myndigheter krever det
Sen ankomst mellom kl 20:00 og 24:00 €50
Tidlig avreise mellom kl 06:00 og 08:00 €50
Depositum €2000 Betales ved ankomst og tilbakebetales ved avreise hvis ingenting er ødelagt.

Avstander
Flyplasser Brindisi 53km Bari 90km
Havn Torre Canne 14,1km
Togstasjon Cisterino 13,6km
Strand 13,6 Torre Canne
Nærmeste sentrum, restauranter, butikker Cisterino 2km
Sykehus Cisterino 2,9km

Utstyr og tjenester
Sluttrengjøring Inkludert
Bruk av strøm Inkludert
Midtuke rengjøring Inkludert
Ukentlig skift av håndklær og badehåndklær til bruk i svømmebasseng Inkludert
Ukentlig skift av sengetøy Inkludert


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Merk: Selv om vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på disse sidene skal være korrekt til enhver tid,
kan det hende at det sniker seg inn feil i beskrivelsene av produktene og i prisene.
Vi tar derfor forbehold om at slike feil kan finnes.

Vår personvernerklæring