Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

SYKKELTUR I VINOMRÅDET VENETO

Nyt de berømte vinene fra det berømte vinområdet Veneto, møte produsentene og oppdag dette vakre området fra sykkelsetet

Veneto
Verona

I en by eller landsby
I innlandet
I kulturlandskap

Hotell
Dametur
Gruppetur
Guttetur
Mat og vinturer
Sykkeltur

En fantastisk tur som gjør det mulig å nyte vinene hos produsenten og oppdage disse verdensberømte vinområdene på sykkel. Det er tre enkle reiseruter som er så mye som mulig lagt vekk fra biltrafikken. Dere vil sykle igjennom tre nydelige vinområder: Valpolicella, Soave og Bardolino og de østlige dalene og Gardasjøen. Vinprodusentene er nøye utvalgt basert på kvalitet, og det vakre landskapet rundt gårdene.

HØYDEPUNKTER:

  • Verona (UNESCOs kulturarvsted)
  • Vingårdene og vinene i regionen Valpolicella
  • Landsbyen og vinen til Soave
  • Panoramautsikten over Gardasjøen og Bardolino-vinene


DAGSPROGRAM:
Dag 1-
Ankomst Verona på egen hånd.
Kl 18:00 - tilpassing av sykler og briefing.
Overnatte i Verona.

DAG 2 – Gardasjøen og Bardolino vin – Kortversjon 51,1 km - høydemeter 429m. Langversjonen 68,5km - høydemetre 577m
Dere sykler ut av byen langs en trygg sykkelsti som fører dere ut til landsbygda. Forbi store områder med fersken- og kiwitrær.Dere sykler opp i høyden og når åsene hvorfra dere kan nyte den vakre utsikt over Valpolicella og fjellene.Dere kommer til Gardasjøen og landsbyene Bardolino og Lazise.Før ankomst til Peschiera del Garda, er det tid for å oppdage å nyte Bardolino vinen.Ankomst Verona med tog fra Peschiera del Garda. (togbillettene er ikke inkludert i prisen). Overnatting i Verona.

DAG 3 – Valpolicella Classica og dens viner – 50 km / høydemeter 300 m.
I løpet av denne turen utforsker vi det klassiske vinområdet for produksjon av Valpolicella-vinene.Vi legger byen bak oss for å sykle på en vakker sykkelsti, deretter går turen opp i åsene i Valpolicella. Vi følger landeveiene gjennom vingårdene, forbi et gammelt landhus og elegante venetianske villaer: noen av dem er i dag prestisjefylte vingårder og besøket til en av dem er en stor vin- og kulturell opplevelse.La oss stoppe opp og ta en slurk! Vi sykler tilbake til Verona som flankerer vakre åser og de klassiske Valpolicella-terrassene og til slutt kommer vi til sentrum ved å følge elven Adige.Overnatting i Verona.

DAG 4 – Soave og dens viner – Kortversjon 44,9km - høydemetre 209 m - Langversjonen 69,6 - høydemetre 463m
Vi krysser sentrum og følger landeveier, til vi kommer til de grønne dalene på østsiden av Verona. Her, blant bølgende åser og små landsbyer, sykler vi gjennom vinmarker. Etter noen enkle og panoramiske klatringer kommer vi endelig til Soave, en eldgammel landsby omgitt av majestetiske middelaldermurer og et slott.La oss oppdage den ferske Soave-vinen her.Etter hvert når ruten San Bonifacio, hvor vi tar toget tilbake til Verona.Syklene leveres på samme sted som de ble hentet. Overnatting i Verona.
Dag 5. Fine ogArrivederci!
Avreise fra Verona på egen hånd.

TUREN kan skreddersys etter ditt ønske. Kanskje du ønsker du høyere hotellstandard, eller legge til mat- og vinopplevelser, eller en privat sykkelguide?Ta kontakt og vi gjør hva vi kan for å oppfylle dine ønsker.

Priser
SYKKELTUR I VINOMRÅDET VENETO Opp til 2 personer Pris per person i dobbelt rom FRA 495
Opp til 1 person Pris i enkelt rom, FRA 620

Annen informasjon
Turistskatter Betales lokalt hvis de lokale myndigheter krever det.
Sykler ekstra Ikke inkludert i prisen, ta kontakt for et pristilbud.
Måltider Ikke inkludert

Utstyr og tjenester
4 overnattinger med frokost i Verona Inkludert
GPX filer for 3 sykkelruter inkludert
Telefon assistanse 24/7 - Inkludert
Vinsmaking 4 glass Bardolini, Soave, Valpolicella - Inkludert
Sykkelutleie Ikke inkludert. Alle syklene er av utmerket kvalitet. Inkludert i leie av sykkel er lås, hjelm, mobilholder, liten frontveske og bag.
Måltider Ikke inkludert og alt annet som ikke er nevnt i programmet.


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Merk: Selv om vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på disse sidene skal være korrekt til enhver tid,
kan det hende at det sniker seg inn feil i beskrivelsene av produktene og i prisene.
Vi tar derfor forbehold om at slike feil kan finnes.

Vår personvernerklæring