Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

SYKKELTUR FRA ALPENE I ITALIA VIA ØSTERRIKE TIL ADRIATERHAVET PÅ EGEN HÅND

Utvilsomt er "Drau Bicycle Path" en av de mest spektakulære sykkelruter i Europa og ble klassifisert i 2016 fra ADFC (Allgemeiner Deutscher Fahrrad-Club) som en 5-stjerners kvalitetsrute.

Trentino alto adige

1

I en by eller landsby
I innlandet
I skogslandskap
I kulturlandskap
Nær ved en by eller landsby
I fjellandskap
Ved sjøen

Hotell
Dametur
Gruppetur
Guttetur
Mat og vinturer
Sykkeltur

Sykkelturen starter ved elven Drava i Dobbiaco. Elven følger du hele veien til den østøsterrikske hovedstaden Lienz. Fra Lienz går turen videre gjennom Spittal a.d. Drau til Villach. Snart må du ta farvel til Østerrike, før sykkelturen fortsetter i Italia.

Denne blandingen av forskjellige kulturer gjenspeiler seg også i kjøkkenet: Alpin-østerriksk, slovensk og venetiansk påvirkning karakteriserer det gastronomiske tilbudet i regionen. Ved ankomst til Adriaterhavskysten og Grado, en av de mest populære badesteder i Italia, kan dere nyte en dag ekstra før avreise Italia.

Fra Hochpustertal til Villach sykler du hovedsakelig langs elven Drau uten bratte stigninger. Sykkelstien er godt merket. Fra Villach til Grado sykler du langs sykkelstier eller stille sideveier, gjennom små landsbyer og et pittoresk landskap. Turen egner seg for barn fra 14 år.

DAGPROGRAM:

DAG 1: Ankomst på egen hånd Hochpustertal (Niederdorf / Villabassa eller Toblach / Dobbiaco). Offentlig parkeringsplass i nærheten av hotellet.

DAG 2:
Hochpustertal - Oberdrauburg (ca. 70 - 75 km)

Fra Villabassa eller Dobbiaco sykler du langs stien til San Candido og deretter videre til Sillian. Herfra er det nedoverbakke til den solfylte østerrikske byen Lienz. Du fortsetter fra der elven Isel renner ut i Drau og fortsetter langs sykkelstien til Oberdrauburg ("Perchten og Alm" museum og den gamle mølle) - berømt for sin ørrett-oppdrett.

DAG 3: Oberdrauburg - Spittal a. d. Drau (ca. 55 km)

I dag sykler du til Berg im Drautal og passerer idyllisk landskap og vakre landsbyer langs veien til Spittal a. d. Drau. Rett etter at du har forlatt Berg im Drautal, kommer du til Greifenburg, hvor de har en taubane. Der er også muligheten for å ta en avstikker til Millstätter See for en rask svømmetur eller en kort hvile. Spittal a.d. Drau er kjent for sine komedier på slottet Porcia, som er et av de vakreste renessanseslottene i Østerrike.

DAG 4: Spittal a. d. Drau - Villach (ca. 40 km)

I dag går sykkelturen til Villach, den nest største byen i Kärnten. Villach er ikke bare kjent for sine karnevalsopplevelser, men også for sitt marked. Det er også mange andre interessante steder å besøke. Nyt en tur til de lokale innsjøene Ossiacher Se og/eller Faaker See. Med tid til overs, anbefaler vi å besøke slottet Landskron, eller det nærliggende "ape-fjellet" med 145 japanske makaker som lever fritt i parken.

DAG 5: Villach - Moggio Udinese / Tolmezzo / Venzone (ca. 85 - 90 km eller ca. 40 - 55 km + tog, billett ikke inkludert)

Etter elven Gail forlater du Villach og kort tid etterpå sier du farvel til Østerrike og velkommen til Italia. I det tre-nasjonshjørnet der Italia, Østerrike og Slovenia møtes, strekker dalen Kanaltal seg ut, med sentrum i den Italienske grensebyen Tarvisio. Her har østerrikere, slovenere, friulere og italienere bodd sammen i hundrevis av år. Alle de tre store europeiske språkfamiliene - tysk, romersk og slavisk - snakkes i området.
Tarvisio en en liten by omgitt av brede daler og skoger. Med sitt moderne utseende og gamle sjel, full av tradisjoner, er den ikke bare et av de viktigste fjellstedene i Friuli - Venezia Giulia, men det er også kjent som et vintersportsted. Fortsetter du gjennom dalen Kanaltal kan du beundre skjønnheten i Friuli-Alpene-regionen med uberørt natur og store skoger. Ønsker du å forkorte turen kan du ta toget (billett ikke inkludert) til Ugovizza.

DAG 6: Moggio Udinese / Tolmezzo / Venzone - Udine (ca. 60-70 km)

Den lille byen Gemona som ligger ved den sørlige delen av dalen Kanaltal og ved foten av Julian Alpene er en av de vakreste historiske byene i Friuli - Venezia Giulia. Utsikten over stedet er preget av den majestetiske kuppelen Santa Maria Assunta som absolutt er verdt å se. Vin definerer dagens etappe. Åser fylt med vinstokker inviterer deg til å smake noen dråper. Udine - byen som har vært under venetiansk innflytelse - tilbyr stillhet og omtanke. Over en kopp kaffe på en Piazza eller under en spasertur i det historiske sentrum kan du beundre de store bygningene fra den sen-gotikken og renessansen.

DAG 7: Udine - Grado (ca. 55 km)

Før ankomst i Grado sykler du langs siv-landskap og vannkanaler før ankomst til byen. Grado er en hystorisk fiskerlandsby og er en av de mest poplære badestedene ved Adriaternavet.

DAG 8: Avreise.
Individuell avreise eller mulighet til å forlenge oppholdet.

Priser Lavsesong Mellomsesong Høysesong
Ankomstdag den 08.05 og 26.09 09.05-18.06 13.09-25.09 19.06-12.09
Sykkeltur fra Alpene i Italia via Østerrike til Adriaterhavet. Pakkepris per person i dobbelt rom fra i dobbelt rom Pr. uke 589 689 748
Ekstra for enkeltrom Per uke 169 169 169

Annen informasjon
Ankomstdager Hver lørdag. Første mulig ankomst 08.05 og siste mulig avreisedag 26.09
Minimum antall personer 1
Leie av 21 gir sykkel €80
Leie av toppmodellen €120
Leie av El sykkel €170
Skreddersys Turen kan skreddersys etter eget ønske.
Ønskes fleksible ankomst og avreisedager Må dere være minimum 5 personer
Turistskatter Betales lokalt hvis de lokale myndigheter krever det

Utstyr og tjenester
Klassifisering av turen Sykle på egen hånd
Varighet 8 dager / 7 netter
Total distanse ca 320km / 385 km
Turens start Hochpustertal - Niederdorf/Villabassa eller Toblach/Dobbiaco
Hotell Inkludert, Gjestehus og hotell 3 - 4 stjerner
Frokost Inkludert
Bagasjetransport fra hotell til hotell Inkludert
Detaljert dokumentasjon og Personlig turinformasjon Inkludert
Telefonassistanse under hele turen Inkludert
Avreise ved turens slutt Ikke Inkludert. Hver lørdag retur fra Grado til Hochpustertal (Toblach/Dobbiaco eller Niederdorf/Vllabassa). Pris per person €79 inkludert sykler. Reservasjon og betaling ved bestilling.
Måltider Ikke inkludert
Sykkelleie Ikke inkludert
Reiseforsikring Ikke inkludert
Alt annet som ikke er nevnt i programmet Ikke inkludert
Sykler 21 - gir dame / herre sykkel. El sykkel Unisex, 500w batteri total lengde opp til 100km
Vanskelighetsgrad Enkel, anbefales for barn over 14 år.
Parkering Ubevoktet gratis parkering ved hotellet
Ankomst til hotellet hvor turen starter Ikke inkludert men kan forhåndsbestilles
Avreise ved turens slutt Ikke inkludert men kan forhåndsbestilles


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Merk: Selv om vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på disse sidene skal være korrekt til enhver tid,
kan det hende at det sniker seg inn feil i beskrivelsene av produktene og i prisene.
Vi tar derfor forbehold om at slike feil kan finnes.

Vår personvernerklæring