Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

BOLOGNA - arkadenes by

En av Italias vakreste byer, som byr på en herlig blanding av fortid og nåtid med museer, vakre kirker og arkitektoniske perler side om side med en herlig storby-atmosfære, livlige kafe-miljøer og ikke minst gode shoppingmuligheter under byens stemningsfulle arkader, hvor butikkene er like flotte som i Roma og Milano.

Emilia romagna

I en by eller landsby
I innlandet
I skogslandskap
I kulturlandskap
Nær ved en by eller landsby

Agriturismo
Hotell
Slottsferie
Dametur
Gruppetur
Guttetur
Mat og vinturer
Sykkeltur
Vandretur

I de smale gatene bak domkirkeplassen bugner små boder av de lekreste matvarer fra den rike og fruktbare Po-sletten. På byens restauranter kan selv den mest kresne gourmet bruke et par dager på å prøvesmake innbydende skinker, fantastiske oster, eminente pastaretter og desserter, som smelter på tungen.

FORSLAG PÅ PROGRAM

Dag 1.
Ankomst til Bologna lufthavn.
Privat transfer til hotel. Sjekk inn og middag i gåavstand fra hotellet.
20:00 Middag på en lokal restaurant med høy kvalitet. Her kommer celebriteter fra hele verden for å innta sine måltider, hvilket man ser på alle bildene på veggene. Fantastisk godt køkken og rik vinkjeller.

Dag 2.
09:00 "Food walk" i Bologna.
Byvandring i Bolognas historiske sentrum, vi beundrer byens historiske monumenter og besøker de bugnende matmarkedene. Vi stopper i de beste gourmet butikkene med mulighet for innkjøpav bla.a Fersk pasta, Parmesan ost, skinker, Balsamico & lokale kaker og smaker på herligheterne underveis.
20:00 Middag på en hyggelig karakteristisk restaurant i rustikk stil med vinsamlingen som dekorerer veggene. Vennlig betjening og nydelig mat.

Dag 3.
09:00 Besøk hos en lokal Parmaskine og Parmesan-ost produsent.
Besøk en produsent av den verdensberømte parmesan osten og nyt den sjeldne opplevelsen å se på nært hold hvordan man lager den eksklusive osten. Smaking av ulike oster og mulighet til innkjøp til fabrikkpriser. Deretter går turen videre til produksion av spekeskinke (Parmaskinke)

Dag 4.
Ferrari-museet & test drive
Besøk på Ferrari fabrikkens museum - Ferrari Galleriet i Maranello, sør for Modena. Galleriet er bygget i 1990 til ære for Ferrari-legendens grundlegger Enzo Ferrari (1898-1988). På det moderne anlegget som er bygget opp som en F1-racerbane med trafiklyss, pitstop etc. får man et innblikk i historien og mulighet for å se såvel klassiske modeller som F1 racerbiler på nært hold. Dette er etterfulgt av test drive med Ferrari simulator (10 min) eller test drive med Ferrari California i 10 min på vanlig vei. ¨

20:00 Middag i en av Bolognas mest tradisjonsrike restaurante beliggende i et palass fra middelalderen i den historiske bydelen av Bologna. Restauranten serverer de lekreste lokale retter og utsøkte viner. Lokalet er kjent for sin gode atmosfære og har egen pianobar med levende musik

Dag 5.
Avreise og transport til Bologna lufthavn

Annen informasjon
Priser Turene skreddersys etter kundens ønske, ta kontakt for ett uforpliktende tilbud.


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Merk: Selv om vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på disse sidene skal være korrekt til enhver tid,
kan det hende at det sniker seg inn feil i beskrivelsene av produktene og i prisene.
Vi tar derfor forbehold om at slike feil kan finnes.

Vår personvernerklæring