Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

LAGO d`ISEO - NORD ITALIAS UKJENTE PERLE

Den vakre og idylliske Iseosjøen er Italias fjerde største innsjø.Her finner en frodig og grønn uberørt natur, krystalklart vann og pittoreske landsbyer. Området ligger midt i Lombardias hjerte, i en av regionens beste og mest velrenommerte vinområder. Man finner en helt spesiell, genuin atmosfære her ved Iseosjøen. Man møter gjestfrihet, sjarmerende hverdagsliv og lokale tradisjoner i et av Nord-Italias vakreste områder. Regionen er stolt av sin rike mattradisjon og av den ekslusive musserende Franciacorta-vinen.

Lombardia

I en by eller landsby
I innlandet
I skogslandskap
I kulturlandskap
Nær ved en by eller landsby

Agriturismo
Hotell
Med svømmebasseng
Slottsferie
Dametur
Gruppetur
Guttetur
Mat og vinturer
Sykkeltur
Vandretur

FORSLAG TIL PROGRAM OG AKTIVITETER

Dag 1.Ankomst Milano Malpensa

Privat transport til et flott hotell i Franciacorta. Etter innsjekking får dere en velkomstdrink med Franciacorta vin, juice, mineralvann, fingermat og et utvalg av lokal spekemat, stykker av parmesan-ost, samt oliven.

20:00 Middag på en lokal restaurant i gangavstand fra hotellet.
Nydelig beliggenhet med utsikt over Iseo-sjøen tilbyr restauranten det beste av det lokale kjøkken og vin fra lokale produsenter.

Dag 2.
09:30 Avgang med buss fra hotellet til matlagingskurs på en vingård. Det er en hyggelig vingård som ligger midt i Franciacorta vindistrikt. Den drives av yngste generasjon av familien Gianluigi og søsteren Francesca. Her produseres smakfulle, fyldige viner, grappa-likør, olivenolje og nydelig honning av kastanjer, ville blomster og akacie.

Vi møter kokken som skal lære oss å tilberede ekte pasta helt fra grunnen med tilbehør. Etter kurset nyter vi den hjemmelagde maten akkompagnert av vingårdens egenproduserte viner. Etter lunsj blir det omvisning på gården.Etter lunsjen og omvisningen på gården, busser dere tilbake til hotellet.

Dag 3.
Utflukt til Bergamo – den antikke by på toppen av fjellet. Vakre og sjarmerende Bergamo er en av nord-Italias eldste byer. Det som gjør byen spesiell er den skarpe delingen mellom den moderne bydelen ”Bergamo Bassa” og den eldste middelalderdelen ” Bergamo Alta”, som ligger idyllisk til på toppen av et lite fjell, bak en antikk bymur som er over 5 km lang.

Fra den moderne bydelen tar man taubanen opp til det historiske sentrum, som er nesten uberørt fra middelalderen. Pittoreske smug, gater og piazzaer fylt med forretninger, restauranter og cafèer og prakfull utsikt over resten av Bergamo.

19:30 Middag på hotellet

Dag 4.
Avgang fra hotellet med buss til nordvest siden av Iseosøen (ca. 40 min), som er kjent for sin uberørte, maleriske natur. Etter introduksjon og gjennomgang av utstyr og sikkerhetsregler, settes kajakkene på sjøen . Turen tar ca. 2-2,5 time og avsluttes med lunsj og kanskje en dukkert i sjøen, hvis temperaturen tillater det.
Husk badetøy og skift, solbriller og solkrem. (MAX 25 pax)

Dag 5.
Avgang på sykkel direkte fra hotellet ut i Franciacortas vakre vindistrikt. Turen kan arrangeres alt etter gruppens ønsker om det skal være en nytelses tur, behagelig langsomt langs vinmarkerne, eller en litt mer utfordrende tur med bakker og flere km, men også mulig å la turen skal gå ned til innsjøen. Før vi sykler tilbake til hotellet nyter vi en deilig lunsj på en lokal restaurant.

Dag 6.

Privat transport etter frokost til Malpensa flyplass.

Annen informasjon
Priser Turene skreddersys etter kundens ønske, ta kontakt for ett uforpliktende tilbud.


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Merk: Selv om vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på disse sidene skal være korrekt til enhver tid,
kan det hende at det sniker seg inn feil i beskrivelsene av produktene og i prisene.
Vi tar derfor forbehold om at slike feil kan finnes.

Vår personvernerklæring