Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

PIEMONTE - MAT OG VIN PÅ SITT BESTE

I Piemonte går ekte italiensk sjarm hånd i hånd med frodig og vakkert landskap, Italias beste viner og et sublimt kjøkken hvor det trylles med trøfler, vill-artisjokker og edle oster.

Piemonte

I en by eller landsby
I innlandet
I kulturlandskap
Nær ved en by eller landsby

Agriturismo
Hotell
Med svømmebasseng
Dametur
Gruppetur
Guttetur
Mat og vinturer
Sykkeltur

Piemonte tilfredstiller alle mulige sanser. I den elegante storbyen Torino bugner butikkene med raffinert design og museene med store kulturopplevelser, mens de elegante kafeene med blankpussede kaffemaskiner durer, og deilig espresso og cappuccino blir servert til kvalitetsbevisste kunder. Utenfor byen venter en helt annen verden. Bratte fjell og spennende naturopplevelser mot nord, mens mot syd finner man livsnyterruter med gamle klostrer, vakre slott og landsbyer omkranset av vinmarker. Her blir små saftige druer til stor Barolo og tiden står omtrent stille. Piemonte er destinasjonen for alle som har behov for å lade opp batteriene og pleie både kropp og sjel.

FORSLAG TIL PROGAM

Dag 1 - Ankomst til Milano MXP.

Privat transport til en idylisk gård i Monferrato (1½ times kjøring). Gården ligger i hjertet av Piemonte. Den har sin egen vingård med mulighet for omvisning og smaksprøvning, restaurant med lokalt kjøkken, innendørs SPA, utendørs svømmebasseng (sesongåpent) og et lite konferenserom. Etter sjekk-inn vil dere få en omvisning og vinsmaking kombinert med lett lunsj.

20:00 Middag på vingårdens restaurant


Dag 2 09:00 Utflukt til Torino

Torino var Italias første hovedstad. Byen er utsmykket med mange barokk-palasser som stammer fra kongefamilien Savoia.
Sightseeing starter med en panoramatur i buss opp til Cappuccini- høyden hvor dere vil nyte den vakreste utsikt over byen. Derfra fortsetter vi langs Po-elven til Valentino-parken og slottet. Vi fortsetter til fots i sentrum over Piazza Castello hvor Kongepalasset fra Savoia-familien ligger og hvor man innvendig finner forskjellige saler med eksempler på møblement fra det 1700 - 1900 århundret og en stor samling av vaser fra Østen.

Ferden fortsetter forbi Palazzo Madame og videre til Domkirken som er kjent for sølv-urnen med lin-kledet som det sies at Jesus ble lagt på etter korsfestelsen. Turen avsluttes med en tur gjennom Middelalderens Torino. Piazza Garibaldi, Via Roma hvor det bugner av restauranter, små butikker og luksuriøse forretninger.

20:00 Middag på lokal restaurant i Casale Monferrato med lokale retter og kvalitetsviner fra Piemonte.

Dag 3

09:00 Avgang fra gården på el-sykler. Trøffeljakt om formiddagen og historisk vinkjeller med vinsmaking om ettermiddagen.

Dag 4

Avreise med privat transport til Malpensa flyplass etter frokost.

Annen informasjon
Priser Turene skreddersys etter kundens ønske, ta kontakt for ett uforpliktende tilbud.


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Merk: Selv om vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på disse sidene skal være korrekt til enhver tid,
kan det hende at det sniker seg inn feil i beskrivelsene av produktene og i prisene.
Vi tar derfor forbehold om at slike feil kan finnes.

Vår personvernerklæring