Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

PÅ SYKKEL MED ELVEBÅT FRA VENEZIA TIL MANTOVA / MANTOVA TIL VENEZIA

Bli med på en kombinert båttur og sykkeltur mellom Venezia og Mantova. Med en blanding natur, kultur og det gode Italienske kjøkkenet, tilbyr denne sykkel- og båtturen langs Po-elvens bredder mer enn kun en liten smak av Nord-Italia.

Veneto

I en by eller landsby
I innlandet
I skogslandskap
I kulturlandskap

Sykkeltur
Annet

På denne turen utforsker dere byer berømt for sin kunst, et av Europas flotteste naturreservater, og et utall bortgjemte landlige idyller. Hver dag blir dere belønnet med autentiske lokale retter om bord. Fra Venezias skjønnhet leder lagunen oss til fargerike Chioggia. Deretter følger Po-deltaets naturlige skjønnhet, berømt for sitt fugleliv. Så Adria, en gang en Romersk havn, og videre til Ferrara og Mantova - en gang viktige byer under den Italienske Renessansen.


Dagsprogram - fra VENEZIA til MANTOVA

DAG 1 Ankomst Venezia på egen hånd. Vi ønsker deg om bord på båten fra kl 17:00 og utover. Båten skal være ditt hjem resten av uken.
Kl 18:30 Vil dere få servert en aperitivo og bli ønsket velkommen av guiden, kapteinen og mannskapet. Etter middagen, når de store turistflokkene er borte og byen er på sitt mest romantiske, kan dere nyte Venezia på egen hånd. Benvenuti a Venezia!

DAG 2 Etter frokost blir dere med guiden på en vandring igjennom Venezias historiske sentrum. Den Venetianske republikk, som også kalles "La Serenissima", var en ledende europeisk økonomisk handelsmakt i løpet av middelalderen og renessansen. Fra Venezia dro oppdagelsesreisende ut i verden og nådde så langt som til Kina og Newfoundland. Etter turen har dere ettermiddagen fri og kan oppdage denne fantastiske byen på egen hånd.

DAG 3 FraVenezia til øya Pellestrina (30 km).
Dere forlater Venezia etter å ha seilt forbi Markusplassen. Dagens første stopp er øya Murano, hvor dere besøker en historisk glassfabrikk. Her vil dere få en glassblåserdemonstrasjon av en mesterhåndverker. Turen går videre til øya Lido hvor sykkeleventyret starter. Lido er siden "Belle Époque" vært en fasjonabel øy og er vertskap for den Internationale Filmfestivalen og dens stjerner.. Etter en kort tur med den lokale fergen kommer dere til øya Pellestrina. Der sykler dere forbi pittoreske hytter og båter. Vi går om bord i båten ved Chioggia - en travel og fargerik by kjent som "Lille Venezia".

DAG 4 Fra øya Pellestrina via Po Delta naturreservat til Adria (40 km)
Dere starter dagen med en spasertur gjennom Chioggias gater og et besøk oppe i klokketårnet "millennial clock tower" - det eldste i verden - for å nyte utsikten. Hvis været tillater det, kan dere også ta en tur på stranden for å ta en dukkert i Adriaterhavet og nyte en varm piadina og føle deg som en lokal, før sykkelturen starter inn i Po-deltaet. Dette unike våtmarksområdet er et av de viktigste fuglereservatene i Europa for Hegre og Flamingoer. Båten fortøyes for natten i Adria, som var en viktig romersk havn. Adria er også kjent for sin etruskiske og greske historie. Det er på tide med en spasertur i byen for å nyte en velfortjent gelato.

DAG 5 Fra Adria via Ferrara til Zelo (35 km på sykkel + 35 km med buss)
Etter en kort båttur, starter sykkelturen som følger Po-elven igjennom jordbruksområder og små landsbyer, før dere når Ferrara. Under den regjerende familien Este tiltrakk byen seg arkitekter, kunstnere og lærde i århundrer. Med sin banebrytende byplanlegging har byen blitt etterlignet over hele verden frem til i dag. Ferrara-universitetet er blant de beste, og byen er kalt '' sykkelhovedstaden" i Italia. En privat buss kjører oss tilbake til vår kanalbåt i Zelo, en søvnig landsby ved Canal Bianco, som er en av sideelvene til elven Po.

DAG 6 Fra Zelo til Mantova (50 km)
Etter frokost sykler dere til landsbyen Bergantino, hvor dere besøker et museum av gamle tivoli-gjenstander som alle er fagmessig restaurert tilbake til det opprinnelige. Dere befinner dere i hjertet av området hvor osten Gran Padano produseres - erkerivalen til den mer kjente Parmesanosten. Etter omvisning hos en osteprodusent vil dere få smake en vellagret Gran Padano som skylles ned med et glass Valpolicella-vin. Etter piknikk- lunsjen forlater dere Bergantino og sykler langs elven til Ostiglia, som er kjent for sin middelalderske festning hvor det i 1945 var harde kamper, da de allierte og partisaner drev Hitlers styrker tilbake. Sykkelturen går videre til slusene ved Governolo hvor dere møter elvebåten, og hvor elven Micio rennet ut i Po. Her går dere om bord og seiler nordover gjennom de frodige våtmarkene som ender opp ved Mantova.

DAG 7 Mantova rundtur (35 km)
Dagen i dag er dedikert til å oppdage denne kulturelle perlen av en by og byens tre pittoreske "innsjøer" som er dannet av eleven Mincio og landskapet rundt. Mantova var en gang en bystat styrt av Gonzaga-familien, og som nå anses av mange som Italias "Tornerose". På ettermiddagen møter vi vår lokale Mantova-guide som tar oss med på en byvandring i det historiske sentrum, og resten av dagen kan dere nyte byen på egen hånd.

DAG 8 Mantova - Avreise etter frokost

Dagsprogram fra MANTOVA TIL VENEZIA

DAG 1 Ankomst Mantova på egen hånd. Mønstre på båten fra kl 17:00 og utover. Båten skal være ditt hjem resten av uken.
Kl 18:30 Vil dere få servert en aperitivo og ønsket velkommen av guiden, kapteien og manskapet. Etter middagen kan dere nyte Mantova på egen hånd. Benvenuti a Mantova!

DAG 2 Mantova rundtur (35 km)
Dagen i dag er dedikert til å oppdage denne kulturelle perlen av en by og byens tre pittoreske "innsjøer" som er dannet av eleven Mincio og landskapet rundt. Mantova var en gang en bystat styrt av Gonzaga-familien som nå anses av mange som Italias "Tornerose". På ettermiddagen møter vi vår lokale Mantova -guide som tar oss med på en byvandring i det historiske sentrum, og resten av dagen kan dere nyte byen på egen hånd.

DAG 3 Fra Manotva til Zelo (50 km)
Etter frokost setter vi seil og seiler igjennom de frodige våtmarkene som fører til slusene ved Governolo, hvor elven Minico renner ut i Po. Her starter sykkelturen. Dere sykler langs elven til Ostiglia, som er kjent for sin middelalderske festning hvor det i 1945 var harde kamper, da de allierte og partisaner drev Hitlers styrker tilbake. Neste stopp er landsbyen Bergantino, hvor dere besøker et museum av gamle tivoli-gjenstander som alle er fagmessig restaurert tilbake til det opprinnelige. Dere befinner dere også i hjertet av området hvor osten Gran Padano produseres - erkerivalen til den mer kjente Parmesanosten. Etter omvisningen vil dere få smake en vellagret Gran Padano som dere skyller ned med et glass Valpolicella-vin. Dere møter elvebåten i Zelo en søvning landsby langs Canal Bianco som renner paralellt med eleven Po.

DAG 4 Fra Zelo via Ferrara til Adria (50 km på sykkel + 60 km med buss)
Etter frokost starter dere sykkelturen. Dere krysser eleven Po og sykler sørover igjennom et lappeteppe av jordbruksarealer og frukthager til dere når Ferrarra. Under den regjerende familien Este, tiltrakk byen seg arkitekter, kunstnere og lærde i århundrer, med sin banebrytende byplanlegging som har blitt etterlignet over hele verden siden den gang og frem til i dag. Ferrara-universitetet er blant de beste, og byen er kallt ''sykkelhovedstaden" i Italia. En privat buss kjører dere til elvebåten som venter i Adria som er en gammel romersk havn. Adria er også kjent for sin etruskiske og greske kulturarv. Det er på tide med en spasertur i byen for å nyte en velfortjent gelato.

DAG 5 Fra Adria via Po Delta naturreservat til øya Pellestrina(40 km).
Etter en kort båttur, starter dere sykkelturen inn i Po-deltaet. Dette unike våtmarksområdet er et av de viktigste fugleresorvatene i Europa for Hegre og Flamingoer. Hvis været tillater det kan dere stoppe langs sykkelruten og bade i Adriaterhavet før ankomst i Chioggia. Chioggia er også kjent som "Lille Venezia". Dere overnatter på øya Pellestrina som er en kort båttur fra Chioggia og ligger vis a vi.

DAG 6 Fra øya Pellestrina til Venezia (30 km)
Pellestrina er den første av to øyer som dere krysser i dag. Dere sykler forbi pittoreske hytter og båter før ankomst til fergen som tar dere til øya Lido di Venezia. Lido er siden "Belle Époque" vært en fasjonabel øy og er vertskap for den Internationale Filmfestivalen og dens stjerner. Dere vil også besøke øya Murano, hvor dere besøker en historisk glassfabrikk. Her vil dere få en glassblåsdemonstrasjon av en mesterhåndverker.Båtturen avsluttes med å seile forbi Markusplassen. Etter middagen kan dere ta en spasertur rundt i denne vakre byen.

DAG 7 Etter frokost blir dere med guiden på en vandring igjennom Venezias historiske sentrum. Den Venetianske republikk var en ledende europeisk økonomisk og handelsmakt i løpet av middelalderen og renessansen. Fra Venezia dro oppdagelsesreisende ut i verden og de nådde så langt som til Kina og Newfoundland. Etter turen vil dere ha ettermiddagen fri og oppdage denne fantastiske byen på egen hånd.

DAG 8 Venezia avreise etter frokost.

EVENTUELLE VARIASJONER I PROGRAMMET:
TURENE ER NØYE PLANLAGT OG SEILES LANGS KANALENE FISSERO / BIANCO SOM RENNER PARALLELT MED ELVEN PO OG FORBINDER MANTOVA MED ADRIATERHAVET. AV GRUNNER SOM ER UTENFOR VÅR KONTROLL SOM VÆRFORBEHOLD, BESTEMMELSER UTSTEDT AV LOKALE MYNDIGHETER, KAN REISERUTEN BLI GJENSTAND FOR ENDRINGER FØR OG / ELLER I LØPET AV TUREN. PROBLEMER MED HØYT OG LAVT VANN, SAMT LOGISTISKE HINDRINGER SLIK SOM OFFISIELT BESTILTE, OG TIDLIGERE IKKE KUNNGJORTE, REPERASJONSARBEID PÅ LÅSER ELLER BROER, KAN ENDRE NOEN AV DE DAGLIGE STREKNINGENE ELLER OVERNATTINGER, OG KAN BETY AT VI MÅ BE OM TRANSPORT MED BUSS. DISSE BESLUTNINGENE KAN BARE TAS AV BÅTENS KAPTEIN.

VANSKELIGHETSGRAD Lett med sykling i stort sett flate områder, med bare noen få korte korte oppover- og nedoverbakker som krever litt innsats, men turen passer for alle, også for barn. Hvis barnet ønsker å stå over en dag og ikke vil sykle, kan han / hun bli med båten, med følge av en av foreldrene.

BÅTEN AVE MARIA
Båten er utstyrt med:

 • 4 Superior doble kabiner (tre av disse har plass opptil 4 personer) med to køyesenger), over dekk, ca. 11 m2
 • 10 standard doble kabiner (tre av disse har plass opptil 3 personer) med en køyeseng), under dekk, ca. 11 m2
 • 3 kabiner med køyesenger (også tilgjengelig for 1 person), under dekk, ca. 7,5 m2
 • Alle kabinene har store vinduer. Kabinene i Superior klassen tilbyr komfortable lave senger, bad, klimaanlegg og safe.
 • Seng / køyeseng er 2,00 x 0,80 m. De fleste av dobbeltsengene kan også deles til to enkeltsenger.
 • Felles området på 11 x 7,5 m og er delt i to deler: Restauranten (opptil 33 plasser) og salongen (opptil 28 plasser).Utstyr og tjenester:
 • 2 soldekk
 • Gratis mineralvann og italiensk kaffe.
 • Gratis WiFi i fellesområdene.
 • 55 tommerst flatskjerm i salongen
 • Sykkeloppbevaring for 40 sykler.
 • Hårføner (ved forespørsel, begrenset antall)
 • Tilgjengelig på forespørsel, gratis såpe, dusjsåpe, sjampo og dusjhette.BÅTEN VITA PUGNA

Båten er utstyrt med:
 • 10 standard dobbelt kabiner (med sengplass til 3 gjester) - 7/8 m2.
 • Alle kabinene har aircondition og er utstyrt med komfortable lave enkeltsenger og eget bad og safe.
 • De er alle utstyrt med tradisjonelle runde vinduer som kan åpnes for å få inn frisk luft.
 • Sengestørrelse er 1,90 / 2 m x 0,75 / 0,80 m.
 • Det er en romslig salong / restaurant med aircondition med 5 bord, og plass til 23 gjester.Utstyr og tjenester:
 • 1 Soldekk
 • Gratis mineralvann og italiensk kaffe
 • Gratis WiFi i fellesområdet
 • 42 tommers flatskjerm i salongen
 • Sykkeloppbevaring
 • Hårføner (ved forespørsel, begrenset antall)
 • Tilgjengelig på forespørsel, gratis - såpe, dusjsåpe, sjampo og dusjhette.REISELEDERNE:
Alle reiselederne som er med på turen er autoriserte reiseledere og tospråklige; tysk og engelsk. De er erfarne og entusiastiske og har en ekte lidenskap for å dele sine kunnskaper om friluftsliv, folk, kulturer og lokal mat. Takket være deres lokalkunnskap, kan de gi nyttig informasjon og hjelpe dere med å sette pris på stedene dere besøker. De er selvfølgelig også flinke syklister og gir dere gjerne råd om hvordan tilpasse og bruke syklene riktig, og om nødvendig hjelpe til med reperasjon av syklene.

Priser Sesong 1 Avreisedatoer Sesong 2, Avreisedatoer Sesong 3 Avreisedatoer Sesong 4 Avreisedatoer
Fra Mantova til Venezia. Ave Maria: 06.04 Fra Mantova til Venezia. Vita Pugna:13.04 Fra Venezia til Mantova. Ave Maria: 13.04 Fra Mantova til Venezia. Ave Maria: 20.04,29.06, 13.07,27.07 og 10.08. Fra Mantova til Venezia. Vita Pugna: 27.04,06.07,20.07,03.08 og 17.08 Fra Venezia til Mantova. Ave Maria: 27.04, 06.07, 20.07,03.08, og 17.08 Fra Venezia til Mantova. Vita Pugna: 20.04,29.06,13.07,27.07 og 10.08 Fra Mantova til Venezia. Ave Maria:04.05,18.05,01.06,15.06, og 19.10 Fra Mantova til Venezia. Vita Pugna:11.05,25.05,08.06 og 22.06 Fra Venezia til Mantova. Ave Maria:11.05,25.05,08.06,22.06 og 26.10 Fra Venezia til Mantova. Vita Pugna:04.05,18.05,01.06,15.06 og 19.10 Fra Mantova til Venezia. Ave Maria:24.08,07.09,21.09 og 05.10 Fra Mantova til Venezia. Vita Pugna:31.08,14.09,28.09 og 12.10 Fra Venezia til Mantova. Ave Maria:31.08,14.09,28.09 og 12.10 Fra Venezia til Mantova. Vita Pugna:24.08,07,09,21,09 og 05.10
AVE MARIA 8 dager/ 7 netter Pris per person i standard dobbelt kabin, under dekk Pakkepris fra 1,200 1,750 1,900 2,050
Pris per person i enkelt rom, under dekk Pakkepris fra 1,550 2,100 2,250 2,400
Pris for 1 person i dobbelt kabin, under dekk Pakkepris fra 2,200 2,750 2,900 3,050
Pris for tredje person i standard trippel kabin, under dekk Pakkepris fra 900 1,450 1,600 1,750
Pris per person i kabin med køyeseng, under dekk Pakkepris fra 1,000 1,550 1,700 1,850
VITA PUGNA 8 dager 7 netter Pris per person i kabin med 2 enkle senger Pakkepris fra 1,050 1,400 1,500 1,600
Pris for 1 person i kabin med 2 enkle senger Pakkepris fra 1,950 2,300 2,400 2,500
Pris for tredje person i en tremannskabin Pakkepris fra 750 1,100 1,200 1,300

Annen informasjon
AVE MARIA - Ekstra for Superior kabin €250(øvre dekk)
SYKKELLEIE vanlig sykkel: €110, el-sykkel €270.
SPESIAL DIETT (Gluten fri , lactose og Vegan) €50
PRISEN INKLUDERER 7 netter, frokost, egenlagde matpakker, 6 middager, velkomstdrink, Kaffe og te og annen varm drikke om bord, Sengetøy og håndklær, rengjøring av kabinen midt i uken og håndklærskift, sykkelhjelm (MÅ FORHÅNDSBESTILLES), App inkluderer om inkluderer kart, veibok, steder av interesse GPS filer, digital turinformasjon, Engelsktalende reiseleder i en internasjonal gruppe, 2 reiseledere for en gruppe på minimum 22 personer (gjelder bare på båten Ave Maria), Guidet besøk i Mantova, Besøk i en ostefabrikk med smak av typisk Grana Padano, Besøk i ett tivoli-museum, Besøk i en historisk glassfabrikk på øya Murano, Noen korte spaserturer, Havnekostnader, Busstransport Ferrara-Zelo / Ferrara-Adria.
IKKE INKLUDERT 1- middag (bare dag 6), Drikke om bord, Inngangsbilletter museum, tips og generelt alt annet ekstra som ikke er nevnt i prisen inkluderer. Billett for offentlig transport i Venezia og lagunen (vi foreslår ACTV 48 timer billett til € 35). Inngangsbilletter Venezia som forventes å bli innført 01.10 - 2023 - betales lokalt pris ca fra € 18-30. Tips. Alt annet som ikke er nevnt i prisen inkluderer.
GARANTERT AVREISE med minimum 12 deltagere.

Utstyr og tjenester
RUTEPROFIL Total lengde: 185/200 km Total høydeprofil: 20 moh Sykkelveiene: 95% asfalt, 5% grus
OM REISERUTEN Sykkelturen er stort sett langs Po-sletten og dagsetappene er fra 25 km til 55 km. Turen går mest på asfalterte sykkelveier langs elver og kanaler, eller på lite trafikkerte landeveier. Båten er fortøyd om natten og seiler videre etter frokost. Den møter syklistene på ettermiddagen. Deler av reiseruten er med båten, for å gi lettere tilgang til sykkelveiene. Da kan dere også nyte båtturen langs elvene.
KORT SAMMENDRAG OM TUREN FRA VENEZIA TIL MANTOVA KORT SAMMENDRAG FRA VENEZIA TIL MANTUVA. Billetter til rutetrafikk i Venezia: Vi anbefaler å kjøpe ett 48 timers kort til bussbåtene. Disse kan kjøpet på ACTV kontoret på flyplassen Marco Polo, eller Piazzale Roma - pris €35 DAG 3: Venezia - Pellestrina - 30km: Høydemeter 0 Du sykler langs den fantastisk vakre tynne landstripen som skiller Venezia-lagunen fra Adriaterhavet. En kort sykkeltur, men full av muligheter for hyggelige stopp. Båttur: -ca 60 minutter fra Venezia (Giudecca Island) til Murano, -ca 30 minutter fra Murano til Lido -ca 15 minutter med offentlig transport fra Alberoni til Santa Maria del Mare DAG 4: Pellestrina - Chioggia - Porto Viro - Adria - 40km: Høydemetre 0 Det er ingen store utfordringer langs denne ruten. Vi anbefaler å krysse broene over elvene Brenta og Adige og leie sykkelen over. Båttur: -ca 30 minutter fra Pellestrina til Chioggia -ca 90 minutter fra Porto Viro til Adria DAG 5: Zelo - Mantova - 35km sykkel og 35km med buss, Høydemetre 0 Dette er en veldig enkel sykkelstrekning på rolige veier og sykkelstier. Båtturen: tar omtrent 120 minutter fra Adria til Bosaro Buss transport: ca 70 minutter med privat buss fra Ferrara til Zelo DAG 6: Zelo til Mantova - 50 km, Høydemetre 0 En lett sykkel-dag langs rolige landeveien og sykkelstier. Den eneste utfordringen er en 4 km grusvei, rett etter at dere har forlatt Zelo. Båtturen: -ca 90 minutter fra Governolo til Mantuva DAG 7: Mantova - rundtur - 35km: Høydemeter 0 Sykkelturen starter med en kort avstikker fra innsjøene i Mantova og som fortsetter inn i "Parco del Fiume". Siste delen av sykkelturen vil dere følge kanalene der elven Mincio forgrener seg. KORT SAMMENDRAG FRA MANTOVA TIL VENEZIA DAG 2: Mantova - rundtur - 35km: Høydemeter 0 Sykkelturen starter med en kort avstikker fra innsjøene i Mantova og som fortsetter inn i "Parco del Fiume". Siste delen av sykkelturen vil dere følge kanalene der elven Mincio forgrener seg. DAG 3: Mantova - Governolo - Zelo - 50 km, Høydemetre 0 En lett sykkel-dag langs rolige landeveien og sykkelstier. Den eneste utfordringen er en 4 km grusvei før ankomst Zelo. Båtturen: -ca 90 minutter fra Mantova til Governolo. DAG 4: Zelo - Ferrarra - Adria - 50km sykkel + 60km med buss, Høydemetre 0 Dette er en veldig enkel sykkelstrekning på rolige veier og sykkelstier. Ta hensyn til biltrafikken når du krysser å krysser broen over elvene Po etter landsbyen Ficarolo. Buss transport: ca 70 minutter med privat buss fra Ferrara til Zelo Dag 5: Adria-Porto Viro-Chioggia-Pellestrina. 40 km, Høydemetre 0. Reiseruten starter med en dobbel kryssing på elven Po di Levante og 2 km med asfaltert. Vær forsiktig med trafikken når du krysser broer på elven Adige og Brenta, hvor du må gå å leie sykkelen, skjermet av en rekkverk. Når du ankommer Chioggia, anbefaler vi deg å kjøpe en 48-timers billett. Før du tar den første fergen dagen etter, må billetten valideres og da den være gyldig de neste 48 timer. Båtturen: - ca 90 minutter fra Adria til Porto Viro; - ca 30 minutter fra Chioggia til Pellestrina. DAG 6: Pellestrina-Venezia - 30 km, Høydemeter 0. Du sykler langs den fantastisk vakre tynne landstripen som skiller Venezia-lagunen fra Adriaterhavet. En kort sykkeltur, men full av muligheter for hyggelige stopp. Båttur: -ca 15 minutter med offentlig transport fra Alberoni til Santa Maria del Mare -ca 30 minutter fra Murano til Lido -ca 60 minutter fra Venezia, Giudecca Island til Murano,
SYKLENE Syklene er i forskjellige størrelser, unisex-modell: Vanlig sykkel: 27-gir Shimano Deore El-sykkel: 9-gir Shimano IKKE LOV Å TA MED EGNE SYKLER
UTSTYR PÅ SYKLENE Aluminiumsramme, Skjermer foran og bak, Bagasjebrett, Behagelig sykkelsete fra www.selleroyal.com, Schwalbe dekk anti-punktering, Speed Lifter for enkelt å regulere sete-høyden
SYKKELFORSIKRING Syklene er forsikret og dekker tyveri og skade. Ved uforsiktig bruk som gir skader på sykkelen som skyldes brukeren, dekker ikke forsikringen kostnadene.
TILBEHØR Syklene for voksne er utstyrt med: Sykkelcomputer En sideveske fra Ortlieb 1 kodelås 1 hjelm med størrelser fra 54 til 61 cm For de som sykler på egen hånd: Veske eller kartholder til å henge på styre Reparasjonssett per lugar med 1 ekstra slange, lappesaker, pumpe, 2 umbrakonøkler og dekkspaker Alle våre hjelmer er sertifisert i henhold til den Europeiske normen DIN EN 1078 (CE)
INFORMASJONSPAKKE (1 PER LUGAR) Før ankomst vil du motta en e-post fra oss med den digitale informasjonen materiale. Den inneholder: 1. Link for å laste ned appen, inkludert kart, veibok, interessepunkter og GPS spor (du kan også bruke appen offline) 2. Link for å laste ned turinformasjonsmaterialet i Pdf: Detaljert turinformasjon.


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Merk: Selv om vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på disse sidene skal være korrekt til enhver tid,
kan det hende at det sniker seg inn feil i beskrivelsene av produktene og i prisene.
Vi tar derfor forbehold om at slike feil kan finnes.

Vår personvernerklæring