Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

AKTIV FERIE I SØR - TIROL, sommer som vinter

Sør-Tirol er en Italias nordligste provinser. Det er en region som er preget av kontraster, mellom middelhavslandskap og alpintopper, og mellom dypt forankrede tradisjoner og kosmopolitisk nysgjerrighet.

Trentino alto adige
Bolzano

Annen beliggenhet
I en by eller landsby
I innlandet
I skogslandskap
I kulturlandskap
Nær ved en by eller landsby
I fjellandskap

Agriturismo
Hotell
Leilighet
Med svømmebasseng
Slottsferie
Frittliggende hus
Dametur
Gruppetur
Guttetur
Mat og vinturer
Sykkeltur
Vandretur
Annet

Sør-Tirol kombinerer det beste av Alpene i nord med fjellkjeden Dolomittene (som er på UNESCOS verdensarvliste) og delikate vingårder, og med ikke mindre enn 800 slott og fort. Fire store og fire mindre alpinanlegg tilbyr fantastisk utsikt, spektakulære bakker, koselige vertshus, samt mulighet for både truge-turer og langrennsturer.Om høsten og sommeren er det et paradis for fotturer og sykkelturer med fantastisk utsikt over de storslåtte fjelltoppene.Det kan velges mellom forskjellige ruter, gå fra fjellhytte til fjellhytte, vertshus, eller vinprodusenter i lavlandet. Sør-Tirol er en av Italias minste vinproduserende regioner. Likevel, takket være sin geografiske beliggenhet, er den også en av de mest mangfoldige. Resultat er ikke trendy viner, men snarere autentiske viner med sin egen originale karakter.

Her er noen forslag til aktiviteter:

Mat og vin opplevelser:

 • En gastronomisk matopplevelse i et historisk tog - Toget stopper 5 steder og dere vil få servert en rett ved hver stasjon sammen med passende viner og et musikkband vil underholde på turen og stoppestedene.
 • Laboratorium for fremtidig gastronomi - På et eksklusivt Hotell / restaurant har de et “forskningslaboratorium” for mat, drikke, spa og hotellbransjen. Dette er en restaurant egentlig ikke ønsker å være en restaurant, men tilbyr snarere et skuespill i flere akter, med to kokker som hovedskuespillere, og der kveldens gjester medvirker.
 • Kurtatsch vinekspedisjon - Nyt en dagstur fra vingård til vingård. Lær fascinerende ting om vin mens du smaker på hver av våre toppviner der den lages. Opplev en unik og underholdende tur med panoramautsikt, nyt våre kulinariske spesialiteter og oppdag hvorfor Kurtatsch vingårder er unike i Europa!
 • Steiner & vin - Begge elementer - steiner og vin - kombineres to typiske trekk i området “Unterland” i Sør-Tirols Unterland. Etter en guidet tur gjennom en geopark (som er på UNESCOs verdensarvliste), besøkes en lokal vinprodousent der man kan blir presentert for gårdens produksjon, fra vinmarkene til vin - og selvfølgelig avslutte med en vinsmaking.
 • Bolzano Street Food Tur - Sør-Tirol er kjent for epler, vin og røkt skinke og med god grunn! Men det lokale kjøkken er lang mer mangfoldig. Alpinsk bondekost tilsatt middelhavets sjarme gir mange interessante smaksopplevelser. Tysk og Italiensk kultur møtes god harmoni i Bolzano, Sør-Tirols hovedstad. Bli med på en “Street food” rundtur i Bolzano og la deg imponere.
 • Sommellier i bakken - Smak på de beste av de Sør-Tirolske viner sammen med en sommelier i en fjellhytte med Dolomittene som bakgrunn.
 • Kokkekurs på bondens på kjøkken - Tiroleserne har en lidenskap for deilig og sunn mat. Dette gjenspeiles i de nøye konserverte oppskriftene og i det kontinuerlige, kompromissløse utvalget av høykvalitetsprodukter. Lær om de typiske Sør-Tirolske rettene. Dere lager maten sammen med bonden og nyter etterpå rettene du har laget selv.
 • Michelin restauranter - Gastronomien i Sør-Tirol er i verdensklasse. Restaurantene og kokken vinner stadig vekk prestisjetunge priser. Syd-Tirol har nå tilsammen 19 restauranter med Michelin stjerner. 1 med tre stjerner, 4 med 2 stjerner og 14 restautanter med 1 stjerne.Utendørsaktiviteter:
 • Guidede fotturer - lærerike og underholdende høydepunkter, et spennende program og en overnatting i bivuakk telt.
 • Vindsurfing i Alpene – Sammen med sertifiserte surfeinstruktører.
 • Kjøring i brattheng - kjør en løypepreparingsmaskin (snowcat) i de bratteste hengene i alpinbakker.
 • Eventyrparken Kronaction - står for stor variasjon, spenning og minneverdige opplevelser for hele familien, for både store og små.
 • Geotrail - Den fjerde etappen i Geotrail klatrer opp fra Tierser Alpl Hut til Ortisei / St. Ulrich. Vi passerer gjennom fantastisk natur som avslører forskjellige lag med bergarter med de eldste i bunnen, og de nyeste helt øverst. Som en bok forteller disse lagene en historie - en historie som har vart 40 millioner år.
 • Zipline – Med den største Zipline i Europa omringet av Dolomittenes fantastiske panorama, kan du glede deg over den 3,2 kilometer lange turen med maksimal hastighet på 80 km/t.
 • Rafting - Det å oppleve rafting I Sør-Tirol er å oppleve nærkontakt med naturen. Mens du suser nedover elven får man glimt av landskapsformasjon som få andre har opplevd.
 • Stelvio nasjonalpark - er et av de største naturreservatene i det alpine området, nær fjellmassivet Ortler Cevedale. Stelvio nasjonalpark inneholder alle alpine klimasoner. Det allsidige økosystemet er habitat for mange sjeldne planter og truede dyrearter.
 • Snøkiting - opplev snøkiting I perfekte omgivelser.
 • Soloppgang høyt oppe på fjellet - få med deg soloppgangen på en av de høyeste toppene 2434 moh.

Annen informasjon
Turene skreddersys ta kontakt for et uforpliktende tilbud


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Merk: Selv om vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på disse sidene skal være korrekt til enhver tid,
kan det hende at det sniker seg inn feil i beskrivelsene av produktene og i prisene.
Vi tar derfor forbehold om at slike feil kan finnes.

Vår personvernerklæring