Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

4 stjerners HOTELL og FERIELEILIGHETER

Velkommen til det 4-stjerners familidrevne Hotellet i Villabassa i Alta Pusteria-dalen. Hotellet i Villabassa har vært en av de mest berømte familiedrevne bedriftene i den sørtyrolske Alta Pusteria-dalen i mer enn 400 år.

Trentino alto adige

I en by eller landsby
I fjellandskap

Hotell
Leilighet
Med svømmebasseng
Dametur
Gruppetur
Guttetur
Mat og vinturer
Sykkeltur
Vandretur

Eierne er stolte av det personlige preget til hotellet som ligger i sentrum av det historiske sentrum av Villabassa. Hotellet har beholdt den orginale autensiteten til et syd-tirolsk gjestegiveri. Dette sammen med den moderne arkitekturen, har gitt hotellet "Südtiroler Gasthaus" -prisen.Prisen er gitt av "Hoteliers und Gatwirteverband" (HGV) i annerkjennelse for dere innsats for å opprettholde den høyeste standaren for den syd-tirolske gjestfriheten.

Ønsker du å nyte feirien i et kvalitetshotell og i syd-tirol, har du valgt riktig. Alta Pusteria - dalen som ligger i Dolomittene, har blitt utnevnt av UNESCO som et verdendsarvsted, og er en unik juvel i syd-Tirol. Dette området passer for alle i alle aldre hele året.

Uansett årstid ønsker de deg hjertlig velkommen til en rik ferieopplevelse i et familidrevet hotell i syd-Tirol.

ROMMENE OG SUITENE:
Alle rommene og suitene er smakfullt innredet med omtanke for detaljene. Hvert rom har sin egen individuelle stil, med høykvalitetsprodukter med en kobling til naturen.

Rommene har verdifulle møbler og er utsmykket med bilder som reflekterer historien til et hus som er fullt av tradisjon og histore.

DOBBELT STANDARD ROM:
Standard rom (18 m2) for 2-3 personer
Enkelt og komfortabelt dobbeltrom med Hästens senger, safe, telefon, hjørnebenk med bord, minibar, 32-tommers TV, gratis WIFI, ikke-røykerom, bad med badekar eller dusj, toalett, bidet, hårføner, speil, velværepose med badekåpe, badehåndkle og tøfler.

DOBBELT KOMFORT ROM:
Komfortrom (20-30 m2) for 2-3 personer.
Romslig Komfort dobbeltrom med Hästens senger, tregulv, noen av rommene har balkong, safe, telefon, radio, skrivebord, minibar, vannkoker, 40-tommers TV, gratis WIFI, ikke-røykerom, bad med badekar eller dusj, toalett, bidet, hårføner, speil, velværepose med badekåpe, badehåndkle og tøfler.

DOBBELT SUPERIOR ROM:
Superior rom (30-35 m2) for 2-4 personer.
Fint, smakfullt utstyrt Superior dobbeltrom med Hästens senger, tregulv, noen av rommene har balkong, safe, telefon, radio, skrivebord, minibar, vannkoker, 48-tommers TV, gratis WIFI, ikke-røykerom, bad med badekar og dusj, separat toalett, bidet, speil, hårføner, velværepose med badekåpe, badehåndkle og tøfler.


JUNIOR SUITE:
Juniorsuite (ca. 45 m2) for 2-4 personer.
Familierom Junior Suite med separate rom, Hästens senger og 40-tommers TV, tregulv, stue med sofa, putesett og en 55-tommers TV, balkong , safe, telefon, radio, skrivebord, minibar, vannkoker, gratis WIFI, ikke-røykerom, bad med badekar og stor dusj, separat toalett, bidet, speil, hårføner, velværepose med badekåpe, badehåndkle og tøfler.

SUITE:
Suite (ca. 50-60 m2) for 2-5 personer.
Suiten er utstyrt med luksus standard, 1 eller 2 rom med Hästens senger og 26-tommers TV, noen med peis, stue med 32-tommers TV, noen av suitene har balkong, gratis Wi-Fi, ikke-røykerom, safe, telefon, radio, skrivebord, minibar, bad med badekar og dusj, separat toalett og bidet, hårføner, velværepose med badekåpe, badehåndkle og tøfler.

SUITE 113
Suite 113 (75 m2) for 4-6 personer.
Romslig relax- og familie suite med 2 rom, Hästens senger og 40-tommers TV, tregulv, stue med 2 sofaer og en 55-tommers TV, egen balkong, gratis WIFI , røykfritt rom, safe, telefon, radio, skrivebord, vannkoker, minibar, 2 separate bad med dusj og 1 badekar, toalett, speil, hårføner, velværepose med badekåpe, badehåndkle og tøfler.

SUITE 401
Suite (ca 80 m2) for 2-4 personer.
Romslig familie suite, penthouse med solterrasse og med utsikt over Dolomittene, 2 separate rom med Hästens senger, stue med peis og 42-tommers TV, gratis WIFI, ikke- -smoking room, safe, telefon, radio, skrivebord, vannkoker, minibar, bad med eventyrdusj og boblebad med panoramautsikt, bidet, separat toalett, speil, hårføner, velværepose med badekåpe, badehåndkle og tøfler.

RESTAURANTEN:
Hotellets egen restaurant serverer gjestene velsmakende tyrolsk mat, sofistikerte middelhavsretter, og internasjonale spesialiteter.

SVØMMEBASSENG:
Velvære i Alta Pusteria-dalen gir avslapning for kropp og sjel
Innbyggerne i Villabassa har alltid hatt oppmerksomhet på velvære og helse. Derfor er det er ingen tilfeldighet at Villabassa i Syd-Tirol har fått tittelen "Erster Kneipp für mich Erlebnisdorf Italiens" (Den første landbyen i Italia som tilbyr Kneipp velvære behandling).

Ett opphold i Villabassa betyr fritid, avslapping og å finne seg selv.
Enten i en badstue, dampbad eller vitarium (en sauna men med lavere temperatur)
Skjemm deg bort i vår infrarøde badstue og nyt de beroligende varmestrålene i soldusjen.

FERIELEILIGHETER 300 METER FRA HOTELLET:
Leilighetene ligger i et vakkert, solrikt og fredelig området, med ganavstand inn til sentrum av Villabassa. Som gjest i en av leiligheten kan du bruke alle fasilitetene til hotellet gratis som badstueområdet og innendørsbassenget.

Leilighetene er fra studioleiligheter (1 rom) til leiligheter med 2 soverom - med sengeplass fra 2 til 5 personer.

Leilighetene er godt utstyrt med kjøkkenhjørne, stue eller en sittegruppe, bad, hårføner, TV, Internett (WiFi), daglig rengjøring


VINTER AKTIVITETER OG HØYDEPUNKTER:
Alpint og snøbrett:
Hotellet ligger sentralt med utganspunkt for skisentrene i Alta Pusteria - dalen, som f. eks.:

 • Rocca dei Baranci, Monte Elmo og Croda Rossa (10 min med bil)
 • Plan de Corones (20 min. med bil) og Cortina d'Ampezzo (30 min. med bil).

Ski og snowboard på perfekte løyper i Dolomittene i Alta Pusteria-dalen gjør vinterferien til en uforglemmelig opplevelse. I tillegg til den nyåpnede løypene og heis som knytter sammen Monte Elmo og Croda Rossa ("Orto del Toro" og "Tre Cime"), er skianlegget Val Pusteria et ytterligere høydepunkt på vinterferien
Toget Ski Express Val Pusteria har direkte forbindelse til skiområdet Sesto Dolomites, Plan de Corones (Ried / Percha stasjon). Togstasjonen ligger bare 100 meter fra Hotellet i Villabassa.

Langrenn:
Dolomittene har Europas største langrennsareal.I regionen Tre Cime-fjellene kan du velge akkurat den rette løypen som passer for deg. Med ett løypenett på ca 200 km er det løyper som passer for alle.Et absolutt høydepunkt er Prato Piazza-ruten i Braies. Langrennentusiastene kan se frem til en spektakulær start på turen med ett tykt dekke av snø i naturlige omgivelser. Alta Pusteria-dalen har vært sentrum for langrenn i mange år.

Fotturer med truger:
I og rundt Villabassa er det 150km med turstier som gir rikelige muligheter for hvile og rekreasjon.
Fra hoteller er det fantastiske turforslag å velge mellom for eksempel fra Bagni Pian di Maia til Lago di Dobbiaco, og tilbake via Santa Maria, eller til Val Fiscalina i Sesto Moso. Et hemmelig tips for vintervandrere er Prato Piazza i Braies.

Med truger opp til Monte Specie, fra Prato Piazza i Braies, vil du bli belønnet med fantastisk utsikt helt til Tre Cime, Cristallo-gruppen av fjell og Croda Rosa.

En annen anbefalt tur går fra Monte Croce til Alpe di Nemes og Malga Coltrondo.
I tillegg, for våre gjester arrangerer vi også guidede vinterturer og snøskuterturer (uten ekstra kostnad).

Dolomitene ski tur:
Alta Pusterias høyde,har snøgarranti og sikrer også optimale forhold for skiturer. En skitur lader opp batteriene. Det finnes en rekke løyper i umiddelbar nærhet av Hotellet i Villabassa iAlta Pusteria-dalen:
 • Tre Cime rundtur,
 • Oberbacherspitze 2.675 m,
 • Croda del Becco 2.810 m,
 • Cristallo 2.812 m,
 • Forcella Col Freddo 2.721 m,
 • Cresta Bianca 2.932 m ,
 • Col de Riciogogn 2.654 m,
 • Giavo Grande 2.480 m,
 • Cima Piatta Alta 2.867 m,
 • Cadini rundtur og mye mer.


Turgåing i Alta Pusteria-dalen: En fritidsopplevelser for hele familien!
Kjelkebanene i Croda Rossa (5 km) og Rocca dei Baranci (2.1 km), for å nevne bare to, har en perfekt kobling med skiheiser.Ett eldoreado for aktiive barn. Et høydepunkt er mating av reinsdyr på toppen av Croda Rossa banen.


SOMMER AKTIVITETER OG HØYDEPUNKTER:

Fotturer og klatring i Dolomittene (UNESCO`s Verdensarvliste):
Vandring, klatring og fotturer, oppleve natur, slappe av og ha det gøy. Villabassa er det perfekte utgangspunktet for klatring og fotturer i de "lyse fjellene" som dolomittene er også kjent som. Guidede turer starter direkte fra Hotel til Alta Pusteria-dalen, tar fjellentusiaster til fjerntliggende og unike steder med Dolomittene som imponerende bakteppe. I samarbeid med en lokal Alpin gruppe tilbyr Hotellet sine gjester eksklusive guidede turer 3 til 4 ganger i uka (gratis).

Fotturer og fjellklatring i Villabassa i Alta Pusteria-dalen: et minneverdig eventyr!

Naturparken Fanes - Sennes- Braies:
I ørnens rike, Fanes-Sennes-Braies naturpark, og Dolomites verdensarvsted, er en av de vakreste destinasjonene som kan tenkes for turgåere og fjellfolk. Alle som noensinne har pustet den friske fjellluften mens de ser på de gyldne ørnene og murmeldyrene i deres naturlige habitat, vil forbli forelsket i den magiske Alpine fjellverdenen som omgir hotellet i Villabassa!

Vandre og klatre i de høye fjellene rundt Villabassa i Alta Pusteria-dalen - er et eventyt med en fantastisk utsikt.


Kneipp vannbehandling: restaurering for kropp og sjel
"Naturen har gitt oss alt vi trenger for å holde oss sunne", sa Sebastian Kneipp engang.
Villabassa i Alta Pusteria-dalen har også vært sterkt velsignet av naturen. Så det er ikke overraskende at dette feriestedet i Alta Pusteria-dalen ble valgt som Italias første "Kneipp Experience Village" og at her på Hotellet i Villabassa i Val Pusteria, har vi blitt et av flere "Kneipp-hoteller". De fem "Kneipp" -stolpene: Det harmoniske samspillet mellom de fem elementene av vann, bevegelse, ernæring, medisinske planter og orden i livet, er grunnlaget for en helse-bevisst livsstil og helhetlig naturopati.

Kurpark Spa Complex Villabassa
Spa kompekset er en oase av velvære, kurparken er bare 5 minutters gange fra hotellet.
Den store parken i midt i landsbyen gir avslapping og underholdning for unge og gamle. Parken er en perfekt lekeplass for barn. Ved siden av den store lekeplassen med husker, klatrestativ, rutsjebaner og sandkasser.Ett "Adventure Land" for eldre barn. et trehus, en liana for å svinge på, en gorilla rutsjebane, og en vippehuske. Barn over 12 år kan virkelig utfolde seg her.
Det er også et stort Kneipp-anlegg hvor hydroterapi i henhold til Sebastian Kneipp-metoden praktiseres. Anlegget bruker kildevann i "svømmedammen", og det finnes også forskjellige bassenger for å behandle armer, knærne, ansiktet og også en tursti for å gå barfot og et plaskebasseng.

Sykling i dalen Pusteria:
Vil du utforske den fortryllende på Pusteria fra sykkelsetet?

Val Pusteria sykkelstier er ideelle for familier. De går fra Rio di Pusteria til Lienz i Øst-Tyrol og er 105 km lang, eller i motsatt retning går det til Brunico.
Sykkelstiene er asfaltert hele veien, og du kan sykle deler av stien med start i Villabassa. Langs rutene er det mange flotte stoppesteder og piknikplasser underveis.Er du sliten kan du ta den nye Val Pusteria-jernbanen tilbake til Hotellet. Andre flotte destinasjoner kan nås fra Villabassa: Passo Cimabanche, Cortina d'Ampezzo, Valboite til Pieve di Cadore. Du kan leie sykler direkte på Hotellet.


Årets sykkelhøydepunkt:
Dolomiti Superbike
Hvert år i juli arrangeres Dolomiti Superbike, Italiens tøffeste terrengsykling, gjennom fem kommuner i Alta Pusteria-dalen, og gir alle aktive idrettsfolk og tilskuere et fantastisk glimt av Dolomitenes fascinerende verden. Med unntak av Dolomites Superbike, fra vår til høst, tilbyr Alta Pusteria-dalen unike muligheter for terrengsyklister på alle vanskelighetsnivåer.

Priser
Hotell i Villabassa Pris per person i standard rom inkludert frokost Per natt fra 75
Pris per person i standard rom halvpensjon Per natt fra 87
Pris per person i komfort rom inkludert frokost Per natt fra 85
Pris per person i komfort rom halvpensjon Per natt fra 99
Pris per person superior rom inkludert frokost Per natt fra 95
Pris per person i superior rom halvepensjon Per natt fra 109
Pris per person i junior suite inkludert frokost Per natt fra 108
Pris per person i junior suite halvpensjon Per natt fra 123
Pris per person Suite inkludert frokost Per natt fra 122
Pris per person Suite halvpensjon Per natt fra 137
Pris per person i Suite 113 inkludert frokost Per natt fra 134
Pris per person i Suite 113 halvpensjon Per natt fra 149
Pris per person i Suite 401 inkludert frokost Per natt fra 150
Pris per person i Suite 401 halvpensjon Per natt fra 167
LEILIGHETENE Studio leilighet Pris per natt for 2 personer fra €75
Leilighet for 4, 2 voksne og 2 barn Pris per natt for 2 voksne og 2 barn fra €100
Leilighet for 5 personer, barn og også voksne Pris per natt for 5 voksne fra €140

Annen informasjon
Prisene Kan endres avhengig av lengde på oppholdet, sesong og antall rom.
Pris for ekstra seng, per natt, for barn i samme rom som foreldrene opp til 3 år fra €15 fra 3 til 9 år fra €29, fra 9 til 16 år fra €42 over 16 år fra €57
Kjæledyr velkomne supplement € 15 per dag.
Sluttrengjøring i leilighetene €40 for studioleiligheten, og € 60 for de store leilighetene.
Turistskatter Betales lokalt hvis de lokale myndigheter krever det.

Avstander
Munchen flyplass km 330
Innsbruck flyplass km 130
Salzburg flyplass km 270
Venezia km 190
Verona flyplass km 250
Bergamo flyplass km 330
Milano flyplass km 420

Utstyr og tjenester
Kontinental frokost Inkludert
Rommene Alle er røykfrie
TV Flatskjermer
Internet Inkludert
Svømmebassenget str 5 X 10 X 1,5 m. Åpen fra 07:00 til 20:00
Sauna Vinteren åpen fra 16:00 til 20:00 Sommeren åpnes ved forespørsel fra 17:00 til 20:00
Parking Gratis parkering 50m fra hotellet. Lukket garasje 300m fra hoteller €15 per natt.
Sjekk inn Etter kl 14:00
Sjekk ut innen kl 10:00


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Merk: Selv om vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på disse sidene skal være korrekt til enhver tid,
kan det hende at det sniker seg inn feil i beskrivelsene av produktene og i prisene.
Vi tar derfor forbehold om at slike feil kan finnes.

Vår personvernerklæring