Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

HOTELL I DORF TIROL

Alpe-hotellet Dorf er et koselig lite familiedrevet hotell som ligger i sentrum av landsbyen Dorf Tirol. Eiernes filosofi er å skape en opplevelse av ferie i Syd-Tirol som de selv ville hatt det, med god personlig service og et fantastisk kjøkken. De har god hjelp av bestefar Max som har reist verden rundt som kokk og som har undervist en hel generasjon med Syd-Tirolske kokker. Dorf er en koselig liten landsby med en fantastisk utsikt over dalen. Rett ved landsbyen ligger det eventyraktige slottet Schloss Tirol som virkelig er verdt et besøk. Byen Meran/Merano ligger kun en kort busstur unna.

Trentino alto adige

I en by eller landsby
I fjellandskap

Hotell
Med svømmebasseng
Dametur
Gruppetur
Guttetur
Mat og vinturer
Sykkeltur
Vandretur

Rommene:
Hotellet har totalt 11 doble rom og 1 enkelt rom. I nesten alle rommen kan det settes inn en ekstra seng for tre personer.
Tre av de største rommene er det plass til to ekstra senger, familierom for 4 personer.
Alle rommene har balkong eller terrasse og er i andre og tredje etasje. Det minste er et enkeltrom på 13 m². Dobbeltrommene er fra 20m² til 26m². Ett dobbeltrom på 32m²
Alle rommene har satelitt-TV, private bad, og safe.

Kulinariske herligheter
Det Syd-Tirolske kjøkkenet er en kombinasjon av de tyske og italienske kjøkkenene. Så du har alle valgmuligheter, enten du foretrekker germanske eller sydlanske retter. Når det er mulig, bruker de ferske ingredienser fra hagen sin eller fra lokale bønder. Syltetøyene er fra mormors oppskrifter, brødet, kakene og strudel er selvfølgelig hjemmelaget, fordi det er gøy og det smaker bedre.

Aktiviteter og høydepunkter

 • Fotturer og vandring i vakre omgivelser og fine turstier.
 • Ubegrenset utvalg av sportalternativer i hjerte av Alpene.
 • Fra palmer til isbreen. Ren rekrasjon i et unikt klima.
 • Dorf Tirol kan utforskes med el-sykkel. Hotellet har 30 elsykler tilgjengelig og som betalende gjest på hotellet får du en god pris på leie av el-sykler.
 • Julemarkedet - dufter, musikk, kulinariske herligheter gir festlig og gledelig julefølelse. Det er en helt spesiell atmosfære på julemarkedet i Merano. Du kan nyte advent-atmosfæren, ikke bare i Merano men også i hovedstaden Bolzano som ikke er langt unna. Det anbefales også et besøk til julekrybbe-utstillingen i S. Paulo, i Egna eller den tradisjonelle Val Sarentino-dalen.
 • I slottet Tirol fra den 5. til 8. desember arrrangeres julemarked som er en veldig spesiell opplevelse. Hyggelig musikk og gamle håndverk mellom de historiske veggene gir en spesiell atmosfære. Slottet ligger kun en kort spasertur fra Hotellet. Glem ikke å avlegge ett besøk i slottet med sin permanente utstilling om historien om Tirolsk og Syd-Tirolsk turisme.
 • Botaniske hagen Trauttmansdorf slott har noen av de vakreste hagene i Europa. På mer enn 12 hektar har de plass til 80 anlagte hager som er delt inn fire temaer, Solhagen, Verdens skoger, Vann og terrasserte hager og det Syd-Tirolske landskapet.
 • Termene i Merano.Et besøk til termene er en reise inn i en velvære-oase. Her kan du slappe av i parken på 50 000 m². Besøk Terrassekafeen eller nyt badstue og spa. Alle behandlingene i spa-området bruker lokale naturlige produkter fra Syd-Tirol.
 • The Bird Care Center i Tirolo. Et spesielt interessant reisemål for en dagstur er Bird Care Center rett ved siden av det statelige slottet i Tirolo. På en imponerende natursti kan besøkende oppdage hvor betydelige rovfugler var og fortsatt er i naturen og kulturen i Syd-Tirol. Bird Care Center i Tirolo tar seg avhjelpeløse og skadede fugler og hjelper dem slik at de kan slippes ut i naturen.
 • Dolomittene.På grunn av sin fantastiske naturlige skjønnhet kom Dolomittene-fjellkjeden inn på UNESCO kuturarv-liste i 2009. Berømte topper som inngår i fjellkjeden er Tre Cime di Lavaredo, Alpe di Siusi, den magiske Catinaccio-gruppen og den populære Sella-gruppen. På grunn av sitt sjarmerende landskap er Dolomittene et populært fritidsmål for turgåere, fjellklatrere og terrengsyklister og om vinteren kommer det turister fra hele verden for en ubegrenset vinteropplevelse i skiområdet Dolomiti Superski.
 • Ötzi-museet i Bolzano.Bolzano er Dolomittenes hovedstad og nå også hjemmet til den mest berømte Syd-Tirolske Ötzi Iceman. Syr-Tirol museum for arkeologi i Bolzano tar deg igjennom historien og fortiden i Syd-Tirol. Tallrike utstillinger fra palæolittiske og mesolittiske perioder vises her. Imidlertid vil Ötzi Iceman alltid være den sanne stjernen på museet.
 • Messner Mountain Museum Firmian.Foruten Ötzi er Reinhold Messner trolig den mest kjente sydtiroler. Den likandes fjellklatreren har viet sitt liv til fjell og fjellklatring og er alltid opptatt av å bli involvert i alt som handler om bevaring av alpe-kulturen. Derfor etablerer Messner museer på fem steder i Sør-Tirol dedikert til dette emnet. I en multimediautstilling illustrerer Messner Mountain Museum Firmian på Ponte d'Adige slott konflikten mellom "fjell og mann".
 • Andreas Hofer-museet i Passeier. Selv om den legendariske tirolske frihetskjemperen Andreas Hofer døde over 200 år siden, lever fortsatt hans minne. På Hofers fødested i St. Leonhard in Passeier kan du finne ut hvordan han vokste opp og gå i fotsporene hans da han ble en av de mest betydningsfulle menn i tirolsk historie. På Andreas Hofer Museum blir historien levende.

Priser Lav sesong Høysesong
21.10-04.11 27.07-20.10
Enkelt rom 13m2 Enkelt rom 13m2 Pris per natt B&B fra 61 65
Enkelt rom 13m2 Pris per natt Halvpensjon fra 69 73
Dobbeltrom fra 20 til 25m2 2 personer Pris per person per natt B&B fra 58 62
2 personer Pris per person per natt Halvpensjon fra 66 70
Dobbeltrom fra 25 til 29 m2 2 personer Pris per person per natt B&B fra 63 66
2 personer Pris per person per natt halvpensjon fra 71 74
Dobbelt rom fra 22 til 26m2 2 personer Pris per person per natt B&B fra 70 75
2 personer Pris per person per natt halvpensjon fra 78 83
Dobbelt rom 32m2 2 personer Pris per person per natt B&B 74 78
2 personer Pris per person per natt halvpensjon fra 82 86

Annen informasjon
Turistskatter € 1,60 per person per natt for alle over 14 år. Betales i hotellet.
Tillegg på prisen 10% ekstra for bestillinger av mindre enn 3 netter
Barn under 2 år Gratis hvis barnet sover i foreldrenes seng eller om de har med egen reiseseng.
Barnerabatt Barn som sover i samme rom som foreldrene fra 2 opp til 5 år 70% avslag på prisen fra 5 opp til 10 pr 50% avslag på prisen fra 10 opp til 14 år 30% avslag på prisen. fra 15 år 20% avslag på prisen.
Bruk av Internet €2,50 per dag

Avstander
Sentrum ca 300m butikker og restauranter
Venezia flyplass km 251
Verona flyplass Km 180
Merano km 5
Togstasjon Merano km 5

Utstyr og tjenester
Frokost buffe Inkludert
Halvpensjon Ved bestilling av halvpensjon serveres 4 retters middag og salat buffe
Rommene Aller er røykfire
TV Flatskjermer med satellitt program
Internett WLAN Internet - €2,50 per dag
Svømmebasseng og boblebad Oppvarmet utendørs
Solsenger og parasoller Inkludert
Terme bad i Marano 10% reduksjon på inngangsbillettene
Parkering Inkludert


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Vår personvernerklæring