Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

DET GODE LIV I PIEMONTE

Nyt det gode liv i Piemonte. Slow Foods fødested.
Vi skreddersyr turer etter deres egne behov.


Piemonte

2 (+8 )

Hotell
Dametur
Gruppetur
Guttetur
Mat og vinturer

Piemonte er verdenskjent for sin vinproduksjon.
Dere vil bli introdusert til viner fra de mest kjente vinområdene Barolo, Barberesco, Roero
og også til oster i verdensklasse fra en liten produsent i Alpene.

De første nettene bor dere i Saluzzo, nær grensen til Frankrike i provinsen Cuneo. Byen har beholdt mye av sin gamle bydel som stammer fra det 15. århundre. Den ligger på en høyde og med sine brosteinsbelagte gater, bratte trapper, kirker og elegante palasser er det nok å utforske. Etter Saluzzo forflyttes dere til Langhe. Regionene har et fantastisk landlig landskap, rik på kulturarv og historisk arkitektur.
Dere vil bli tatt med på en reise igjennom dette vakre området og dere vil spise og drikke de lokale delikatessene.
Forslag til et 5 netters opphold i Piemonte, 3 netter i Saluzzo og 2 netter i Langhe.

Dag 1
Ankomst Malpensa og privat transport til Saluzzo.
Ved ankomst hotellet blir dere servert en velkomstdrink. På ettermiddagen hvis det er tid kan dere utforske byen på egen hånd før velkomstmiddagen på en lokal restaurant.

Dag 2
Etter frokost får dere en guidet tur i det historiske sentrum og besøker det vakre middelalderslottet La Manta. Slottet er kjent for sine fantastiske fresker. Lunsj spises på en liten B&B utenfor Saluzzo. Etter lunsjen kan dere enten besøke byen Cuneo eller sykle langs elven Po. Denne kvelden er dere alle invitert hjem til min guide på middag. Dere vil få servert tradisjonelle retter fra området.

Dag 3
Denne dagen går turen opp i fjellene til en liten Alpelandsby. Etter en liten vandring i landsbyen besøker dere en osteprodusent.
Til lunsj vil dere bli servert ostesmaking som en lett lunsj. Middag inntas i en lokal restaurant i Saluzzo.

Dag 4
Kofferten pakkes og det er avreise til Langhe hvor dere skal bo de neste 2 nettene.
Dagens første stopp er Pollenzo (som står på Unescos verdensarvliste) og Vinbanken.
Neste stopp er en vingård i Roero hvor dere får servert fingermat til lunsj sammen med gårdens viner. Etter besøket går turen videre til Barbaresco, hvor dere stopper for vinsmaking.
Ankomst hotellet og middag.

Dag 5
I dag skal dere utforske vinområdet Barolo. Dagen starter med besøk på en vingård med omvisning og vinsmaking. Dere spiser lunsj på en familedrevet vingård. Gårdens vin serveres sammen med lunsjen.
På ettermiddagen blir det en tur i vinområdet Barolo, med stopp i en en eller flere av de vakre landsbyene. Det er også mulig å stoppe i en eller flere av de mange vinbutikkene for individuell smaking.
Avskjedsmiddag holdes på en lokal restaurant med utsikt over vinmarkene.

Dag 6
Frokost og avreise til Malpensa flyplass.
TURENE SKREDDERSYS ETTER DITT ØNSKE OG BUDSJETT.


DETTE SIER KUNDENE OM OSS:
"Tilbakemelding fra 5 damer på vin/ mat tur i Piemonte i oktober 2013. ”Da er vi tilbake fra en utrolig flott tur til Piemonte. Alle var storfornøyd - ordet fantastisk ble brukt i ett sett.....både ift. området - natur vin osv...... men ikke minst det opplegget du hadde snekra sammen var bare FANTASTSK. Anna Lisa var utrolig flink så vi har bestilt henne til neste tur også...ved kysten ha ha. :-) En av damene som var med hadde vært i Piemonte tidligere....både på egen hånd og via ett liknende opplegg. DU og ditt opplegg kom klart best ut.....ift. alt....mat....ost.....vingårder....og guide. Veldig gøy :-)”

Priser

Annen informasjon
Pris per person Turene skreddersys i hvert enkelt tilfelle og prisen er derfor avhengig av hvor mange netter, hotellstandarden man velger, sesongpriser og ønskede aktiviteter.
Turistskatter ikke inkludert og betales av hver enkelt ved ankomst hotellet.
Minimum antall personer fra 2 personer

Tilbakemeldinger fra kunder som handler om dette produktet:

Skreddersydd mat og vinttur i Piemonte


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Merk: Selv om vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på disse sidene skal være korrekt til enhver tid,
kan det hende at det sniker seg inn feil i beskrivelsene av produktene og i prisene.
Vi tar derfor forbehold om at slike feil kan finnes.

Vår personvernerklæring