Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

IL CORTE BELLO

Il Corte Bello en er en renovert gammel bondegård som ligger i en av "borghi più belli d'Italia" (Italias peneste landsbyer).

Lombardia
Mantova

34 (+14 )

I en by eller landsby
I innlandet
Nær ved en by eller landsby

Agriturismo
Leilighet
Med svømmebasseng
Dametur
Guttetur
Mat og vinturer
Sykkeltur

Landsbyen fikk denne utmerkelsen i 2007. Den er pent beliggende mellom moreneåser som er typisk for Garda. Det er et fint område for å praktisere utendørs aktiviteter i ro og fred. Il Corte Bello har 13 suiter - leiligheter, ett anneks som ligger 40 meter fra hovedbygningen, og "La Torretta" som er et hus fra 1300 tallet med egen hage og plass til 4 personer.
Alle suitene/Leilighetene har alle god plass (50 eller 80 m2) og har alle forskjellig innredning, møbler og utsmykning. De har fullt utstyrt kjøkken.
Inkludert i prisen er frokost som blir servert i en majestetisk sal. Parkering er også inkludert. I tillegg finnes på rommene WiFi, AC, satelitt TV, hårtørker, minibar, safe.
Gjestene har mulighet for å spise i "La Pesa", stedets egen "trattoria" som serverer lokale retter. Den har vært i drift siden 1908. Suitene/ leilighetene er innredet med det mål for øye å la gjestene ha en virkelig velfortjent ferie, der alle praktiske detaljer er på plass og med den komfort og standard man kan forvente på et sted av høy klasse. Hver suite/ leilighet er dedikert til berømte historiske skikkelser.

Arte e Artisti (2+2): Fra vinduene har man en praktfull utsikt over landsbyen og innsjøen som den ligger ved. De grønne omgivelsene og landsbyens arkitekturen gir en romantisk atmosfære. Leiligheten har et soverom med dobbeltseng og en stue med sovesofa. Bad med dusj.

Catullo: (2+2)Maleriet i denne leiligheten fremstiller den romerske dikteren Catull som symbol på poesiens og kjærlighetens kraft. Catull har plass til 2+2 personer med et soverom med to enkle senger og i første etasje er det en stue med soveplass til to (sovesofa). Bad med dusj.

Erasmus (2+1): Stue med kjøkken, dobbeltrom, mulighet for ekstra seng, bad med dusj.

Galileo Galilei:(2) Stor suite for 2 personer. Blå og kule farger, en leilighet med vitenskap som tema. Kjøkken, stue, dobbeltseng og bad med dusj.

Cæsar (2): Leiligheten har fargen og utsmykking som uttrykker strategi og kraft. Mye plass, stue, kjøkken, bad med badekar.

Machiavelli (2+2): Politikk og makt er inspirasjonen for denne leiligheten med sin monumentale stil og gullbelagte ornamenter. Dobbeltrom med smijernsseng, stor sture med sovesofa, bad med dusj, kjøkken.

Marco Polo (4): Romslig stue med kjøkken, to doble soverom og to bad. Suite for 4 personer

Ovidio (2+2): Veggmaleriet fremstiller den greske myten om Tiresia som handler om Tiresias forvandling til kvinne og tilbake til mann - et bilde på "Metamorfose" som er et av den romerske dikter Ovidioas hovedverk. Soverom med to senger, bad med dusj. I første etasje stue med kjøkken og sovesofa.

Virgilio: 4+2 personer. Leiligheten er malt i de samme farger som er i naturen rundt Gardasjøen. Leiligheten har 2 soverom et med dobbelt rom og et med to enkle sengen. Bad med dusj. Stor stue med kjøkkenkrok og sovesofa.

Saffo (2+1): Maleriet med Eros som skyter piler på sine "ofre" over sengen setter en romantisk atomsfære. Dobbeltrom med en ekstra seng, kjøkken, bad med dusj og balkong.

San Tommaso D'Aquino (2+2): Farger og utsmykning leder tankene mot tro og ettertanke i tråd med D'Aquinos filosofiske tilnærming til religionen. Dobbeltrom, bad med dusj, kjøkken og stue med sovesofa.

Antonio Vivaldi (2): "De fire årstider" er inspirasjonen for farger og utsmykning. Stue med kjøkken og sovesofa. I etasjen over soverom og bad med dusj.

Odyssevs (2): Leiligheten er inspisert av Odyssevs sjøreiser med en maritime temaer, lanterner, seil og master. Sengen hviler på en svær trestubbe. Soverom, bad med dusj.

Torretta (4) Annekset: Gammelt hus fra 1300 tallet som er pusset opp med respekt for det originale. Dette er et frittstående hus 40 meter fra hovedbygningen, men gjestene har full tilgang til alle stedets fasiliteter. Egen hage, kjøkken og stue, i overetasjen soverom. bad med dusj, i annen etasje soverom med bad og balkong med fin utsikt. Kan leies ut for lengre opphold.

Priser
IL CORTE BELLO Antall personer 2 Per dag 120

Annen informasjon
Ekstra seng €35 per dag
Frokost hver dag Inkludert i prisen
AC Inkludert i prisen
Oppvarming Inkludert i prisen
Barn Under 2 år gratis
Fra 2 til 9 år 50% reduksjon
Barnseng €5 per dag
Kjæledyr små €5 per dag
Ankomst Mellom 14:00 og 18:00
Avreise Mellom 08:00 og 10:00
Sen ankomst ved avtale Etter kl 18:00 €25 per person
Turistskatter Betales lokalt hvis de lokale myndigheter krever det

Avstander
Desenzano del Garda km 21 Gardasjøen
Sirmione km 34 Gardasjøen
Mantova km 33
Verona km 40
Malpensa Flyplass km 178
Bergamo flyplass km 94
Verona flyplass km 37

Utstyr og tjenester
Rengjøring Daglig
TV På alle rom
Sykler Gratis utlån til gjestene
AC I alle suitene
Internett Wi fee
Svømmebasseng Felles


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Vår personvernerklæring