Nyheter ... Bli med på to hjul på en fantastisk reise til en av Italias mest spesielle byer Matera og til Puglia!Fra perle til perle på Italias kystPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

HOTEL DA VENEZIA

Hotel da Venezia er et 3 stjerners hotell plassert i hjertet av Venezias historiske sentrum mellom Rialto broen og Markus plassen.

Veneto
Venezia
Venezia (by)

I en by eller landsby
Ved sjøen

Hotell

Hotel da Venezia er et 3 stjerners hotell plassert i hjertet av Venezias historiske sentrum mellom Rialto broen og Markus plassen. Hotellet ble renovert og modernisert i 2002, og tilbyr en varm gjestfrihet i en hyggelig atmosfære med alle moderne bekvemmeligheter. Høy kvalitet og profesjonalitet garanteres av vertskapet. Den samme familien har drevet hotellet i tre generasjoner.
Hotellet har 32 rom, enkelt rom, dobbelt rom, tremannsrom og familierom med plass til 4 personer. Alle med AC, Internett, hårføner, TV (Flatskjerm), safe og minibar.

Priser Lav sesong Høysesong
HOTELL DA VENEZIA Fra 2 til 4 personer Pris per natt ca 150 350


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: GoWork Billingstadsletta 91, 1396, Billingstad, Norge

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806