Nyheter ... Fra perle til perle på Italias kystPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

I ANTICI TESORI

I Antici Tesori er tre små B&B som ligger ca 1 km fra Piazza Doumo i sentrum av Firenze.

Dette er tre små skjulte skatter, midt i Firenze.

Toscana
Firenze
Firenze

I en by eller landsby
I innlandet

Hotell
Dametur
Gruppetur
Guttetur
Mat og vinturer

Alle tre er i det samme området og i historiske bygninger som kan dateres tilbake til 1600-tallet. De var blant de første B&B i Firenze til å tilby gjestene et autentisk og sjamerende opphold. De har fra 6 til 10 rom.

Alle rommene er individuelt innredet med naturlige fargenyanser. Gardinene og baldakinene er laget av orientalsk silke.Frokostrommene og fellesrommene er dekorerte med ren lin fra Firenzes kjente "Antica Tessitoria Bussati".I en av de tre er det en takterrasse, der du har utsikt over hele Firenze. Å dele en flaske vin her på sene kvelder, er herved anbefalt.

Hvert rom har bad med høy standard, airconditioning, telefon, et lite kjøleskap, inngang for modem, sattelitt-tv med DVD-spiller, radio, safe, og wi-fi internett.Ved ankomst får du som gjest nøklene samt et kart med forslag på hva du kan se og gjøre, og med anbefalinger av nøye utvalgte restauranter. Dette for å kunne tilby autentiske opplevelser under oppholdet i Firenze.

I tillegg har de "Honest Bar" 24/7 - en døgnåpen selvbetjent bar - akkurat som hjemme.

Priser Fra Til
I Antice Tesori Opp til 2 personer Pris per natt per rom Kr 700 1,900

Annen informasjon
Turistskatter Betales lokalt hvis de lokale myndigheter krever det.

Avstander
Piazza del Doumo ca 1km


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: GoWork Billingstadsletta 91, 1396, Billingstad, Norge

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806