Nyheter ... Bli med på to hjul på en fantastisk reise til en av Italias mest spesielle byer Matera og til Puglia!Fra perle til perle på Italias kystPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

SKREDDERSYDDE TURER TIL COMOSJØEN

Como-sjøen ligger helt nord i Italia mot grensen til Sveits. Den er en av Europas dypeste innsjøer og ligger som en perle i et nydelig landskap av fjell og daler. Como er kjent for sine koselige byer og fantastiske villaer.Området rundt Como sjøen er et eldorado for fotturer og sykkelturer.

Lombardia
Como

I en by eller landsby
I innlandet
Nær ved en by eller landsby
I fjellandskap

Agriturismo
Hotell
Leilighet
Med svømmebasseng
Slottsferie
Frittliggende hus
Dametur
Gruppetur
Guttetur
Mat og vinturer
Sykkeltur
Vandretur

Jeg har vært på et supert studieopphold ved Como-sjøen. Vi inspiserte hoteller og leiligheter i alle prisklasser og besøkte nydelige landsbyer, botaniske hager, villaer, og en vingård. En uforglemmelig båttur på innsjøen ble det også tid til.Vi spiste nydelig mat inkludert en velsmakende lunsj i en vinkjeller mellom 25 000 flasker. Como-sjøen passer for familier, par og vennegjenger som vil oppleve dette nydelige området.

Ønsker dere et skreddersydd opphold ved Comosjøen, ta kontakt for en hyggelig ferieprat.

telefon: 971 54 806

e-post: info@labellaitalia.no


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: GoWork Billingstadsletta 91, 1396, Billingstad, Norge

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806