Nyheter ... Fra perle til perle på Italias kystPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

VILLA SAN GIOVANNI, 3 leiligheter og tilgang til en privat strand

Eieren kjøpte villaen i 1997 og har siden totalrenoverte den helt og samtidig bevarte de gamle møblene og freskomaleriene.

Lombardia
Como

10

Nær ved en by eller landsby
Ved sjøen

Leilighet
Mat og vinturer
Sykkeltur
Vandretur

Eieren kjøpte villaen i 1997 og har siden totalrenoverte den helt og samtidig bevarte de gamle møblene og freskomaleriene. Villaen ligger i en 9000m2 park og tilbyr gjestene en stor møblert terrasse med panorma utsikt over innsjøen. Samt tillgang til en privat strand.
Villaen er delt inn i 6 leiligheter. I 3 av leilighetene bor eierne sammen med sine respektive familier og 3 av leilighetene er for utleie.
Gjestene har også tilgang til hagen som har en fantasktisk utsikt over innsjøen. De kan vandre rundt på små stier blant sypresser, bøk og sedrertre, eller bare slappe av på den private stranden.
Fra Villaen er det gode transportsmuligheter:
Ti meter utenfor villaen stopper den lokal bussen som kjører mellom Como og Bellagio. Billetter kan kjøpes ved innsjekk ankomstdagen.
300 meter fra villaen ligger det lille tettstedet San Giovanni, hvor båtene går fra. Dere kan nå Bellagio i løpet av 10 minutter.
Båtene kan også ta dere til andre serverdigheter som, Villa Carlotta, Menaggio, Tremezzo, Lenno eller bare en liten cruise på innsjøen Como.

Eieren av villaen er vindistribotør. Og igjennom sine sammarbeidspartnere kan de arrangere besøk på vingårder. Eller vinsmaking i et eget rom på eiendommen som brukes til å arrangere vinsmaking, middager eller lunsj. Dette MÅ forhåndsbestilles i god tid før ankomst.

BESKRIVELSE AV LEILIGETENE:

Gerome: Leiligheten er den største. Stue med spiseplass, kjøkken og to soverom. Et med dobbelt seng og et med to enkle senger, et bad med dusj og badekar.
Oppvarming, AC, Satelitt TV, Wi-Fi, vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeøvn, og fullt utstyrt kjøkken.

Raffi: Leiligheten er på baksiden av villaen. Stue med kjøkkenhjørne, et soverom med dobbelt seng og bad med dus. Egen privat terrasse.Oppvarming, AC, Satelitt TV, Wi-Fi, vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeøvn, og fullt utstyrt kjøkken.

Maria: Leiligheten ligger i et tårn med panoramautsikt over innsjøen. Oppholdsrom/ kjøkken. Et soverom med dobbelt seng et soverom med to enkle senger.
Bad med dusj. Et tårn med ett par stoler med panormautsikt.
Oppvarming, AC, Satelitt TV, Wi-Fi, vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeøvn, og fullt utstyrt kjøkken.


Priser Lav sesong Høy sesong
Oktober til Mars Fra April til September
RAFFI Antall personer 2 Pris per dag 145 185
MARIA Antall personer 4 Pris per dag 164 210
GEROME Antall personer 4 Pris per dag 191 245

Annen informasjon
Ankomst Mellom kl 15:00 og 18:00
Avreise Mellom kl 08:00 og 10:00
Turistskatter €1 per natt maks 7 netter for alle over 10 år.

Avstander
Bellagio sentrum 3km
Malpensa flyplass 80km
Linate flyplass 75km
Verona flyplass 202km
Bergamo flyplass 65km
Privat strand 100m

Utstyr og tjenester
Internett WI-FI i alle leilighetene
AC I alle leilighetene
Privat strand Tilgjengelig for gjestene
Sengetøy skift ukentlig
Hagen Felles for alle leilighetene
Barneseng Inkludert
AC og oppvarming Inkludert
Sluttrengjøring Inkludert
Vinsmaking Må forhåndsbestilles og kan arrangeres for min 2 til maks 45 personer. Sammen med vinsmakingen serveres lokale oster, salami og husets olivenolje.
Middager og lunsj Må forhåndsbestilles.


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: GoWork Billingstadsletta 91, 1396, Billingstad, Norge

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806