Nyheter ... Fra perle til perle på Italias kystPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

PANZANO IN CHIANTI

Vingården som ligger nydelig plassert midt I Chianti, nærmere bestemt i Panzano i hjertet av Chianti Classico.

Italia
Toscana
Firenze

8 (+6 )

Nær ved en by eller landsby

Agriturismo
Leilighet
Med svømmebasseng
Mat og vinturer

Vingården som ligger nydelig plassert midt I Chianti, nærmere bestemt i Panzano i hjertet av Chianti Classico. Gården har 110 hektar med vinmarker og olivenlunder i et typisk Toscansk landskap med åser og dype daler. Gården består av an gammel Villa der eierne fremdeles bor, en nylig restaurert vinkjeller, et koselig smaksrom og en terrasse der man kan nyte den flotte utsikten.


Gården lager vin av høy kvalitet. For å oppnå den ønskede kvaliteten ofres kvantiteten, og hver detalj i produksjonen overvåkes nøye. Steder egner seg også godt for større arrangementer, som vinsmaking, middager, bryllup osv. Ta kontakt for mer informasjon Det finnes 3 leiligheter på gården.

La Quercia:Dette er den største av de tre leilighetene. Den består av et soverom (dobbelseng) med egen terrasse med utsikt, et soverom (to enkle senger), og en stue. Fra stuen har man adgang til en terrasse med en imponerende utsikt. Leiligheten har kjøkken og et bad med dusj. Den har egen inngang og egen parkering.
L'Ulivo: Denne leiligheten har egen inngang og er møblert med solide tre-møbler. Den har en lys og stor stue med kjøkkenskap som kan skjules bak en foldedør, og med en terrasse med flott utsikt. Man har også adgang til terrassen fra soverommet. Den har bad med dusj.
Il Castagno: Denne leiligheten er møblert med solide tremøbler og har egen inngang. Den har et romslig soverom med dobbeltseng og garderobe, en stor stue med sovesofa og en koselig balkong. Leiligheten har kjøkkenskap og bad med dusj.

Priser Lav Mellom Høy
Jan-Mars Nov-Des Apr-Juni Sep-Okt Juli-Aug
Det første Prisobjektet Opp til 4 personer Pr. uke EUR 0 0 0


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: GoWork Billingstadsletta 91, 1396, Billingstad, Norge

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806